Viser alle 3 resultater

 • kr 99
  Størrelser
 • kr 149
  Størrelser
 • Sokker fra under armour hvit

  kr 149
  Størrelser

Viser alle 3 resultater

Sokker er en viktig del av enhver treningsrutine, og hos duds.no har vi et bredt utvalg av sokker til dame og herre for å hjelpe deg med å holde føttene dine behagelige under trening. Enten du trenger løpesokker med god demping eller ankelsokker for lavintensitetsøvelser, har vi det du trenger for å finne din perfekte match.

Vi tilbyr sokker fra kjente merkevarer som Puma og Under Armour, slik at du kan være sikker på at du får kvalitetsprodukter. Vårt utvalg omfatter alt fra kompresjonssokker til polstrede sokker.

Våre sokker er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å være både funksjonelle og komfortable. Med ulike størrelser, farger og design tilgjengelig, kan du finne sokker som passer din stil og treningsbehov.

Vi forstår viktigheten av å ha riktig utstyr for å maksimere din treningsopplevelse, og vårt team av eksperter står alltid klar til å hjelpe deg med å velge de beste sokkene for dine behov.

Hold føttene dine behagelige under trening med vårt utvalg av sokker til dame og herre på duds.no. Vi tilbyr rimelige priser og rask levering, slik at du kan få alt du trenger for å ha en effektiv og komfortabel treningsøkt.