Legg til i handlekurven
Tilbud!

ICIW Training Socks 3-pack

Opprinnelig pris var: kr 199.Nåværende pris er: kr 149.

-25%
ICIW Training Socks 3-pack
ICIW Training Socks 3-pack kr 199 Opprinnelig pris var: kr 199.kr 149Nåværende pris er: kr 149.
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Bomull 65%
• Polypropen 20%
• Polyamid12%
• Elastan 3%

Å finne de riktige sokkene for trening kan virke som en liten detalj, men det er nettopp disse små detaljene som kan utgjøre en stor forskjell i treningseffektivitet og komfort. ICIW Training Socks i 3-pakning er designet for å være mer enn bare en sokk; de er din beste følgesvenn på treningsreisen din.

Når det kommer til materiale, er disse sokkene laget av en nøye utvalgt blanding av 65 % bomull, 20 % polypropen, 12 % polyamid og 3 % elastan. Denne kombinasjonen gir en rekke fordeler. Bomull er kjent for sin mykhet og komfort, mens polypropen gir slitestyrke og polyamid tilfører fleksibilitet. Elastanen sørger for at sokkene holder seg godt på plass, uten å stramme for mye.

Dette materialet er tykt nok til å forhindre gnagsår, en vanlig plage for folk som trener ofte eller over lengre perioder. Samtidig er det laget for å puste godt, slik at du unngår overdreven svette og fuktighet, noe som kan føre til ubehag og til og med soppinfeksjoner hvis du har på deg de feil sokkene over tid.

En annen viktig funksjon er sokkenes høyde, som når midt på leggen. Dette gir optimal dekning og støtte uten å være for høy til å forårsake irritasjon eller for lav til å gi utilstrekkelig beskyttelse. Dette er spesielt nyttig for ulike typer treningsaktiviteter, fra løping og sykling til styrkeløft og yoga.

Estetisk sett, er ICIW-logoen plassert på leggen, noe som gir et stilfullt preg som sier at du tar treningen din seriøst, men også har øye for detaljer. Enten du velger 1-pakning eller 3-pakning, vet du at du investerer i kvalitet som vil vare.

Disse sokkene er ikke bare nyttige for trening, men de er også utmerkede for daglig bruk. Den komfortable, men slitesterke blandingen av materialer gjør dem velegnet for alle slags aktiviteter, fra en rask joggetur til en hel dag på jobben eller en kveld ute med venner.

En annen styrke med ICIW Training Socks er deres allsidighet. De passer både for menn og kvinner og kan enkelt kombineres med ulike typer treningsklær, fra ICIW tights til treningsklær for herre og dame.

Så neste gang du tar en titt i sokkeskuffen din og vurderer hvilke sokker du skal ta på deg for treningen, husk at ICIW Training Socks er designet for å gi deg den beste opplevelsen, hver gang. De har alt: komfort, stil, slitestyrke og allsidighet. Dette gjør dem til det åpenbare valget for de som tar både treningen og komforten seriøst.

Å investere i et par gode treningsokker kan virke som en bagatell, men når du først har opplevd forskjellen det gjør, vil du lure på hvordan du noen gang klarte deg uten. Med ICIW Training Socks i 3-pakning får du den kvaliteten og komforten du trenger for å ta treningen til neste nivå. Så hvorfor nøye seg med mindre? Gjør et smart valg for føttene dine; de vil takke deg etter hver treningsøkt.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo

Hjemmetrening