Viser 1–24 av 26 resultater

Viser 1–24 av 26 resultater

Er du på utkikk etter en god tights til dame? Hos duds.no finner du et bredt utvalg av komfortable og funksjonelle tights som passer perfekt til alle typer trening. Vi tilbyr tights fra kjente merkevarer som Puma, Under Armour, ICIW, og mange flere. Velg mellom forskjellige stiler, farger og størrelser for å finne tightsen som passer perfekt for deg.

Tights er en uunnværlig del av enhver treningsgarderobe, og vi har tights som passer til alle nivåer av aktivitet, fra yoga til løping og styrketrening. Våre tights er laget av pustende og fukttransporterende materialer som sikrer at du holder deg tørr og komfortabel under hele treningsøkten.

Vi har også tights med spesielle funksjoner som ekstra støtte for musklene eller høy midje for ekstra komfort og støtte. Våre tights er også tilgjengelige i forskjellige lengder, inkludert full lengde og capri-stil.

På duds.no tilbyr vi rimelige priser og rask levering, slik at du kan oppgradere din treningsgarderobe på en enkel måte. Utforsk vårt utvalg av tights til dame og velg en som passer til din stil og behov. Vi er her for å hjelpe deg å oppnå dine treningsmål og føle deg komfortabel under hele treningsøkten.