ICIW Nimble Flared Tights

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Nylon 75%
• Spandex 25%

ICIW Nimble Flared Tights leggingsen er designet for å kombinere stil, komfort og funksjonalitet, slik at du kan føle deg bra og se bra ut uansett hvor du er eller hva du gjør.

Når du først tar på deg Nimble Flared Tights, vil du legge merke til den høye midjen og den elastiske linningen som gir en skreddersydd passform som smigrer figuren og gir støtte der det trengs. Midjen er designet for å holde tightsen på plass, uansett om du utfører de mest krevende yoga-posisjonene eller om du bare strekker deg på sofaen etter en lang dag. Modellen er 175 cm høy og bærer størrelse S for å gi deg en idé om hvordan den kan se ut på.

Det som virkelig setter denne leggingsen fra andre, er det utrolig myke og funksjonelle materialet. Nimble-kolleksjonen er kjent for sitt myke performance-materiale, og dette paret er intet unntak. Tenk deg det mykeste stoffet som skånsomt omfavner huden din, og det gir deg en ide om hvordan disse tightsene føles.

Fargevalget for disse tightsene er inspirert av myke og jordnære farger, som gir en sofistikert og tidløs estetikk. Diskré logoer er strategisk plassert for å gi en touch av klasse uten å overskygge den generelle elegansen til designet. Dette gjør at tightsen passer perfekt til alle slags anledninger, enten du er i treningsstudioet eller på en kaffeavtale. Og hvis du er en fan av koordinert stil, kan du matche disse tightsene med andre plagg fra samme serie.

Når det kommer til funksjonalitet, er Nimble Flared Tights ikke noe kort. Den inneholder fireveisstretch, som gir en enestående bevegelighet. Uansett om du utfører en kompleks pilatesøvelse eller bare tar en avslappende tur i parken, vil disse tightsene flytte seg med kroppen din uten begrensninger. I tillegg har den “moisture-wicking technology”, som trekker bort svette fra huden, slik at du kan føle deg tørr og komfortabel selv under intens trening.

Materialet består av 75% nylon og 25% Spandex, en kombinasjon som gir styrke, elastisitet og holdbarhet. Til tross for den myke følelsen, er dette et par tights som er laget for å vare og tåle utfordringene ved forskjellige treningsformer. Men som med alle kvalitetsplagg, er det visse forholdsregler du bør ta for å sikre at det varer. Selv om det tåler tøff trening, anbefaler vi å unngå aktiviteter hvor tightsen kontinuerlig kommer i kontakt med harde eller skarpe materialer, som en ujevn overflate på en vektstang. Dessuten kan denne stilen ikke skjæres ved bena.

Og når det er på tide å vaske dine Nimble Flared Tights, er det viktig å ta vare på dem riktig for å bevare deres kvalitet. De bør vaskes ved maksimalt 40° C og uten bruk av tøymykner. For å bevare fargeintensiteten og forhindre falming, bør de vaskes med lignende farger. Og husk, disse tightsene bør ikke tørkes i tørketrommel.

Til slutt er ICIW Nimble Flared Tights ikke bare et treningsplagg, det er en investering i komfort, stil og funksjonalitet. Enten du er en yogi, en fitnessentusiast eller bare noen som setter pris på kvalitet og komfort, vil disse tightsene raskt bli en uunnværlig del av garderoben din.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.