Viser alle 2 resultater

  • Montecristo Strikkbelte Multi

    kr 499
    Størrelser
  • Montecristo Strikkbelte

    kr 499
    Størrelser

Viser alle 2 resultater

Belter er mer enn bare funksjonelle gjenstander designet for å holde buksene oppe. De er et viktig tilbehør som kan gi et antrekk det lille ekstra. Belter kommer i mange forskjellige stiler og materialer, noe som gjør dem til et allsidig tilbehør som passer til nesten enhver anledning. Den primære funksjonen til et belte er å gi støtte til buksene, og forhindre at de faller ned. De er også viktige for å justere passformen på bukser som kanskje er litt for løse i midjen.

Et belte består av tre hoveddeler: stroppen, spennen og holderen eller løkken. Stroppen er den lange, hoveddelen av beltet, som oftest laget av materialer som lær, vinyl, stoff eller kjede. Spennen finnes i enden av beltet og er designet for å sikre beltet lukket. Den kan være fast eller justerbar. Holderen, også kjent som en løkke, er en liten band eller løkke festet nær spennen. Hensikten med denne er å holde den løse enden av stroppen på plass, så den ikke dingler ned.

Det er flere måter å måle beltstørrelser på, men den vanligste måten er å måle lengden på beltet, vanligvis fra spennen til midten av hullet du vil bruke. Beltstørrelser er vanligvis ikke målt langs hele lengden av beltet. For å måle beltstørrelsen din, kan du ta et fleksibelt målebånd og måle midjen din eller der du ønsker å bære beltet. Det er viktig å ikke trekke målebåndet for stramt, da du vil puste mens du har på deg beltet!

Når det gjelder beltestiler, er det mange å velge mellom. Det er klassiske belter med enkle spenner og stropper, doble spenne belter for en bohemsk og trendy stil, og T-Lås belter for en mer casual look. Det finnes også hestesko spenne belter for en unik stil, og hestebitt spenne belter for en cowboy-look. For en mer utsmykket stil, kan du velge belter med juvelspenner eller belter med utsmykkede spenner.

I tillegg til spennevariasjonene, kommer belter også i forskjellige stroppevariasjoner. Det er metallbelter som er rene tilbehør, flettede belter laget av stoff eller lær, tynne belter for en mer subtil stil, og utsmykkede belter med ulike pyntegjenstander på stroppene for en bedre moteuttalelse. Det er også reversible belter som gir deg to belter i ett, med forskjellige farger på hver side av stroppen og en roterbar spenne, noe som gir deg muligheten til å endre utseendet på beltet ditt etter antrekket ditt.

Uansett din stil, finnes det et belte som passer til antrekket ditt. Enten du går for en klassisk look, en trendy stil eller noe mer unikt, tilbyr belter en mulighet til å uttrykke din personlige stil samtidig som du holder buksene oppe. Utforsk vår varierte kolleksjon av belter hos Duds, og finn det perfekte beltet som komplementerer din stil.