Tilbud!

ICIW Define Seamless Tie Dye Tights

kr 619

-11%
Icaniwill define seamless tights
ICIW Define Seamless Tie Dye Tights kr 619
Bare 3 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Resirkulert Nylon 92%
• Spandex 8%

ICIW Define Seamless Tie Dye Tights er det perfekte valget for deg som ønsker å kombinere stil og komfort i treningen. Disse tightsene er laget med et mykt og stretchy materiale som gir deg optimal bevegelsesfrihet, samtidig som de holder deg varm og komfortabel under økten. Den unike tie-dye-designen gir deg en trendy look, mens den glatte sømmen gir deg en diskret og elegant finish. Tightsene er også utstyrt med en innerlomme for oppbevaring av små gjenstander, slik at du kan ha alt du trenger for økten lett tilgjengelig. Velg ICIW Define sin Seamless Tie Dye Tights for en komfortabel og stilfull treningsopplevelse!

ICIW Logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilrent design. ICIW har et stort utvalg av produkter, inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-bh, treningssokker og tilbehør som håndvekter og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til personer som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine produkter.

YouTube video

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo