Puma LongSleeve Train Formknit Seamless

kr 401

Puma LongSleeve Train Formknit Seamless
Puma LongSleeve Train Formknit Seamless kr 599 kr 401
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Puma LongSleeve Train Formknit Seamless er en komfortabel og teknisk trenings genser som passer perfekt for deg som vil ha en god bevegelsesfrihet under treningen. Genseren er laget av et mykt og stretchy materiale som gir god ventilasjon og gir god komfort under treningen.

Genseren har en seamless design som gjør at den sitter godt på kroppen uten å gnage eller gjøre ubehag. Den har også reflekterende detaljer som gjør at du kan trene trygt om kvelden eller i dårlig lys.

Puma LongSleeve Train Formknit Seamless er en genser som passer perfekt for alle treningsøkter, enten det er ute eller inne. Med denne genseren kan du trene med full konsentrasjon og fokus på treningen, da den gir god komfort og støtte under hele treningen.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.