ICIW Training Biker Shorts Padel Tennis

kr 549

ICIW Training Biker Shorts Padel Tennis
ICIW Training Biker Shorts Padel Tennis kr 549
Bare 3 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Materiale

• Nylon 74%
• Spandex 26%

ICIW Training Biker Shorts Padel Tennis er den ultimate løsningen for alle som søker en shorts som kombinerer komfort, bevegelsesfrihet og stil. Designet for entusiastiske padel- og tennisspillere, har denne shortsene en støttende biker-stil og et elastisk liv som sørger for en perfekt passform gjennom hele treningen.

Laget med høy kvalitet, slitesterkt materiale, gir de deg den støtten du trenger for å fokusere på ditt spil. Med et bredt utvalg av farger og størrelser, vil du finne den perfekte paret for din stil.

Så ikke nøl med å oppgradere din trening med ICIW Training Biker Shorts Padel Tennis. Bestill i dag for å oppleve den ultimate komforten og stilen på banen!

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilrent design. ICIW har et stort utvalg av produkter, inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-bh, treningssokker og tilbehør som håndvekter og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til personer som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine produkter.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo