Puma Favorite Forever HW 7/8 Tights

kr 334

puma tights dame
Puma Favorite Forever HW 7/8 Tights kr 499 kr 334
13 Igjen på lager!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Puma Favorite Forever HW 7/8 Tights er et must-have for enhver kvinne som elsker å trene. Disse tightsene er laget av høy kvalitet stretchy stoff som gir en komfortabel og bevegelig passform. Med en 7/8 lengde dekker den perfekt ned til ankelen, noe som gir ekstra støtte og komfort under treningsøkten.

Disse tightsene har også en midje som kan justeres med en snor, noe som gir deg muligheten til å justere passformen etter dine behov. Baksiden av tightsene har også en lomme til å oppbevare små gjenstander som nøkler eller lommebok mens du trener.

Puma Favorite Forever HW 7/8 Tights er et flott valg for treningsklær til dame. De er perfekte for å ha på seg under en løpetur, yoga- eller pilates eller en treningsøkt på treningssenteret. De er også flotte å ha på seg under dine daglige aktiviteter, da de gir en behagelig og støttende passform.

Disse tightsene er også designet med Puma’s logo, noe som gir dem et trendy og stilig utseende.

Med sin komfortable og støttende passform, er Puma Favorite Forever HW 7/8 Tights det perfekte valget for kvinner som vil ha treningsklær av høy kvalitet. Dette vil garantert bli en favoritt i din treningsgarderobe.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo