Legg til i handlekurven
Tilbud!

Under Armour Fly Fast 3.0 Ankle Tights dame

Opprinnelig pris var: kr 649.Nåværende pris er: kr 399.

-39%
tights fra under armour bakfra
Under Armour Fly Fast 3.0 Ankle Tights dame kr 649 Opprinnelig pris var: kr 649.kr 399Nåværende pris er: kr 399.
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Under Armour Fly Fast 3.0 Ankle Tights dame er en sportslegging som gir deg optimal støtte og komfort under treningen. Den er laget av et elastisk og stretchy materiale som følger kroppens bevegelser, og har en glatt og behagelig finish.

Leggingsen har en støttende kompresjonspassform som gir deg følelsen av å være i å være i ett med tightsen, samtidig som den gir deg god friksjon. I tillegg har den en intern lomme på innsiden som du kan bruke til å oppbevare nøkler eller lignende.

Under Armour Fly Fast 3.0 Ankle Tights dame har også en ventilerende konstruksjon som hjelper til å holde deg tørr og komfortabel under treningen. Denne leggingsen er ideell for løping, treningsøkter eller kondisjonstrening. Så hvis du ønsker en legging som gir deg optimal støtte og komfort under aktiviteten, bør du definitivt vurdere Under Armour Fly Fast 3.0 Ankle Tights dame.

Brand

Under Armour

Under Armour er et amerikansk sportstøy- og tilbehørsmerke som ble grunnlagt i 1996 av Kevin Plank i Baltimore, Maryland. Merket har siden den gangen blitt en global gigant i sportsbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter for både profesjonelle atleter og hobbyutøvere. Under Armour har et rykte for å være innovative og utvikle teknologi som gir atletene en fordel på banen eller i treningsstudioet. Deres signaturprodukt er deres “Compression Shirt”, som gir atletene økt støtte og hjelper dem med å holde seg kjølig og tørr under trening. Dette produktet har blitt populært blant mange idrettsutøvere på grunn av dets overlegne kvalitet og funksjonalitet. I tillegg til deres kompresjonsprodukter tilbyr Under Armour også et bredt utvalg av sportsklær, inkludert t-skjorter, shorts, treningsbukser, joggesko og mer. Deres produkter er laget med teknologisk avanserte materialer som er designet for å hjelpe atletene å prestere på sitt beste. For eksempel bruker Under Armour materialer som er fukttransporterende, som hjelper atletene med å holde seg tørre under intense treningsøkter. De bruker også antibakterielle materialer som bidrar til å holde plagget friskt og luktfritt selv etter flere treningsøkter. Under Armour har også utviklet seg til å inkludere tilbehør som sportsklokker, solbriller og ryggsekker. Disse produktene er også designet med funksjonalitet i tankene, og inkluderer funksjoner som hjelper atletene med å holde seg organisert og fokusert på treningen. Merket har også blitt kjent for sin markedsføring. De har lansert en rekke kampanjer som har tatt verden med storm, inkludert deres “I Will” kampanje som fokuserer på å inspirere og motivere atletene til å jobbe hardt for å nå sine mål. Merket har også jobbet med en rekke idrettsutøvere og kjendiser for å fremme merket, inkludert basketballspilleren Stephen Curry, bokseren Anthony Joshua og skuespilleren Dwayne “The Rock” Johnson. I tillegg til å produsere kvalitetsprodukter og ha en sterk markedsføringsstrategi, har Under Armour også tatt et stort skritt inn i bærekraftighet. Merket har satt seg mål om å redusere sitt miljøavtrykk og har lansert en rekke bærekraftige initiativer for å oppnå dette. De har blant annet introdusert resirkulerte materialer og emballasje, og har jobbet for å redusere deres utslipp og energiforbruk i produksjonsprosessen.
Under armour logo

Hjemmetrening