Tilbud!

Calvin Klein Seamless Tights 7/8

kr 599

-25%
Calvin Klein Seamless Tights 7/8
Calvin Klein Seamless Tights 7/8 kr 599

Fullfør antrekket

Calvin Klein Seamless Medium Support
Opprinnelig pris var: kr 599.Nåværende pris er: kr 539,10.
Calvin Klein Seamless Full Zip Jakke
Opprinnelig pris var: kr 949.Nåværende pris er: kr 854,10.
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Nylon 95%
• Elastan 5%

Calvin Klein, et navn som har vært synonymt med sofistikert stil og kvalitet i flere tiår, presenterer nå de sømløse 7/8 tightsene, en innovasjon innen komfort og design. Disse tightsene er skapt for den moderne kvinne som lever et liv i konstant bevegelse, enten det er på treningsstudioet, på jobb, eller i byen. Med en kombinasjon av funksjonalitet og estetikk, er disse tightsene et must-have i enhver garderobe.

Laget av en teksturert og elastisk nylonblandingsstoff, gir disse tightsene en følelse av luksus mot huden. Stoffet er nøye valgt for å sikre at det ikke bare ser bra ut, men også føles godt. Den elastiske naturen av nylonblandingen sikrer at tightsene tilpasser seg kroppens form, og gir en skreddersydd passform uansett kroppsform. Dette betyr at du kan bevege deg fritt, uansett hva dagen bringer, uten å føle deg begrenset.

En av de mest fremtredende egenskapene ved disse tightsene er den ribbede midjen. Ikke bare gir den et stilig preg til designet, men den sørger også for en justerbar passform. Uansett om du er på vei til en yoga-time eller bare slapper av hjemme, kan du enkelt justere midjen for å sikre optimal komfort. Den ribbede midjen gir også en følelse av støtte, slik at du kan føle deg trygg og sikker gjennom hele dagen.

Men hva ville et Calvin Klein-produkt være uten den ikoniske branding? Disse tightsene er subtilt merket med det vevde Calvin Klein-signaturet, en påminnelse om kvaliteten og stilen du har investert i. Brandingen er diskret, men likevel umiskjennelig, og gir et preg av luksus til ethvert antrekk.

Selv om disse tightsene er 7/8 i lengde, betyr det ikke at de mangler i stil eller funksjonalitet. Denne spesifikke lengden er nøye valgt for å gi optimal bevegelsesfrihet, samtidig som den gir en flatterende silhuett. Og for de som lurer på hva 7/8 betyr i cm, er det omtrent 88,9 cm. Dette gir en perfekt balanse mellom full lengde og capri, og sikrer at tightsene ser like bra ut med joggesko som med høye hæler.

Det er verdt å merke seg at selv om disse tightsene er designet for bevegelse, er de også utrolig slitesterke. Calvin Klein har alltid vært kjent for sin kvalitet, og disse tightsene er intet unntak. Uansett hvor travelt livet ditt er, kan du stole på at disse tightsene vil vare.

Til slutt, selv om det kan være fristende å tenke på tights som bare et treningsplagg, er Calvin Klein Seamless 7/8 tights så mye mer. Med sitt sofistikerte design og høykvalitetsmaterialer, kan de enkelt dresses opp eller ned, avhengig av anledningen. Kombiner dem med en oversized genser for en avslappet look, eller med en elegant bluse for en kveld ute. Mulighetene er uendelige.

I en verden hvor mote ofte går på bekostning av komfort, er Calvin Klein Seamless 7/8 tights et pust av frisk luft. De kombinerer det beste av begge verdener, og gir deg et plagg som ikke bare ser bra ut, men også føles godt. Så hvorfor vente? Invester i kvalitet, komfort og stil i dag med Calvin Klein.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.