Tilbud!

Puma Strong 7/8 Shine Tights

kr 398

-33%
Puma Strong 7/8 Shine Tights
Puma Strong 7/8 Shine Tights kr 398

Fullfør antrekket

Puma Strong Shine BH
Opprinnelig pris var: kr 299.Nåværende pris er: kr 269,10.
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Nylon 77%
• Elastan 23%

Puma Strong 7/8 Shine Tights er en av de mest populære treningstightsene på markedet i dag. Dette produktet er spesielt populært blant kvinner som ønsker å trene i stil og komfort. Tightsene er designet med fokus på kvalitet og funksjonalitet, og er ideelle for mange forskjellige typer trening, både innendørs og utendørs.

En av de største fordelene med Puma Strong 7/8 Shine Tights er kvaliteten på materialet som brukes i produksjonen. Disse tightsene er laget av et mykt og pustende stoff som gir deg full bevegelsesfrihet under trening. Materialet er også svært slitesterkt, noe som betyr at tightsene vil vare lenge selv ved daglig bruk.

I tillegg til kvaliteten på materialet, er Puma Strong 7/8 Shine Tights også svært komfortable å ha på seg. Tightsene har en bred midjebånd som gir god støtte til magen og gir deg en flatterende passform. Tightsene har også flatlock-sømmer som reduserer friksjon og irritasjon på huden.

Puma Strong 7/8 Shine Tights er også designet med fokus på stil. Disse tightsene har en glanset finish som gir deg en moderne og trendy look. Tightsene finnes i flere forskjellige farger, og du kan enkelt finne en farge som passer din personlige stil.

Et annet pluss med Puma Strong 7/8 Shine Tights er at de er veldig allsidige. Tightsene er perfekte for mange forskjellige typer trening, slik som yoga, løping, styrketrening og mer. De er også egnet for hverdagsbruk, og kan enkelt styles med en t-skjorte og joggesko for en avslappet og trendy look.

Samlet sett er Puma Strong 7/8 Shine Tights et fantastisk produkt for alle som ønsker å trene i stil og komfort. Disse tightsene er laget av høy kvalitet materialer, gir god støtte og bevegelsesfrihet, samtidig som de ser fantastiske ut. De er allsidige og kan brukes til mange forskjellige typer trening, og kan også brukes som en del av et trendy hverdagsantrekk. Hvis du leter etter en pålitelig og stilfull treningstights, bør du absolutt vurdere Puma Strong 7/8 Shine Tights.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo