Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21

kr 329

Puma Stormgrip Rain Glove Pair 21
Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 kr 329
Kjøp fler og spar!
Kjøp 2, og få kr 32,90 i rabatt på hver
  • kr 329
  • Hver:
    kr 296,10
  • Total pris:
    kr 592,20
Spar kr 65,80
Bare 9 igjen på lager!
Merke:Cobra

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Nylon 45%
• Polyester 28%
• Polyuretan 27%

Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 er den perfekte løsningen for golfspillere som ikke lar været stå i veien for spillet. Disse golfhanskene er spesielt designet for å gi deg enestående grep og kontroll i regnvær. Enten du er en profesjonell golfspiller eller bare nyter en runde med venner og familie, vil disse hanskene hjelpe deg med å prestere på ditt beste selv under de tøffeste forholdene.

En av de viktigste egenskapene til Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 er deres enestående grep. Hanskene har en spesiell StormGrip-teknologi som gir deg overlegent grep selv når hendene dine er våte. Dette er spesielt viktig i regnvær når du vil ha en god kontroll over golfkøllen for å treffe presise slag. Med disse hanskene vil du aldri måtte bekymre deg for å miste kontrollen over køllen igjen.

En annen flott egenskap ved Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 er deres vanntette design. Hanskene er laget av et spesielt materiale som holder hendene dine tørre selv i de våteste forholdene. Dette er spesielt viktig for å opprettholde et komfortabelt grep, da våte hender kan være en stor distraksjon når du spiller golf. Med disse hanskene vil du føle deg trygg og komfortabel, uansett hvor vått været blir.

Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 er også designet med ergonomi og komfort i tankene. Hanskene har en spesiell passform som er både behagelig og støttende, slik at du kan spille i time etter time uten å føle deg sliten eller anstrengt. Dette er spesielt viktig for golfspillere som spiller ofte og lenge, da det kan være vanskelig å opprettholde en god holdning og bevegelighet når man spiller golf i regnvær.

Det er også verdt å merke seg at Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 kommer i et par, slik at du kan ha en reservehanske hvis den ene blir våt eller slitt. Dette er spesielt praktisk for lengre golfrunder eller for de som spiller golf i regn ofte. Du vil aldri måtte bekymre deg for å miste grepet eller kontrollen over golfkøllen på grunn av våte hender igjen.

Til slutt vil vi også nevne at Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 er et svært holdbart produkt som vil vare lenge selv med hyppig bruk. Hanskene er laget av høykvalitets materialer og har en solid konstruksjon som tåler både regn og slitasje. Du kan være sikker på at disse hanskene vil være en god investering for golfspillingen din, og vil hjelpe deg med å spille bedre og mer komfortabelt selv i regnfulle forhold.

Sammenfattende er Cobra Stormgrip Rain Glove Pair 21 en utmerket golfhanske for alle som ønsker å spille golf i regnvær.

Brand

Cobra

Cobra er et av verdens mest anerkjente merker innen golfutstyr og tilbehør. Merket har en lang historie som strekker seg tilbake til 1973, da selskapet ble grunnlagt av Thomas Crow i Australia. I dag er Cobra en del av PUMA-konsernet, og selskapet har hovedkvarter i Carlsbad, California. Cobra har alltid vært kjent for sin innovative og nyskapende tilnærming til golfutstyr. Merket var blant de første som lanserte drivere med store hoder og lavere tyngdepunkt, noe som gjorde det enklere for golfere å treffe ballen langt og rett. Siden den gang har selskapet fortsatt å utvikle og forbedre sine produkter, og i dag tilbyr de alt fra drivere og jernkøller til puttere og golfballer. En av de største fordelene med Cobra er at merket har et bredt utvalg av produkter som passer for alle typer golfere, uansett ferdighetsnivå. For eksempel har de en rekke forskjellige drivermodeller som er designet for å passe til ulike svinghastigheter og spillestiler. De har også flere forskjellige jernsett, fra de mer tilgivende modellene for nybegynnere til de mer presise og avanserte modellene for mer erfarne golfere. Cobra er også kjent for å bruke avansert teknologi i sine produkter. For eksempel har de utviklet en teknologi som kalles “Cobra Connect”, som lar golfere spore og analysere sine slag ved hjelp av en mobilapp. Dette gjør det enklere for golfere å identifisere områder de kan forbedre og jobbe med å utvikle sin sving. I tillegg til golfkøller og annet utstyr tilbyr Cobra også en rekke forskjellige tilbehør, inkludert golfvesker, hansker og klær. Deres klær og tilbehør er designet for å være både funksjonelle og stilige, og merket har samarbeidet med en rekke kjente designere for å skape innovative og moderne designs. Cobra har også et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlighet. Selskapet har implementert flere bærekraftige praksiser i sin produksjonsprosess, inkludert bruk av resirkulert materiale og reduksjon av avfall. De har også inngått partnerskap med organisasjoner som arbeider for å bevare og beskytte miljøet, og har tatt initiativ til å støtte bærekraftige prosjekter over hele verden.
Cobra golf logo