Puma 101 North Shorts

kr 799

Puma 101 North Shorts
Puma 101 North Shorts kr 799
Bare 4 igjen på lager!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 86%
• Elastan 14%

Puma 101 North Shorts er en golfshorts til herre som har blitt utviklet med fokus på komfort og funksjonalitet. Med sin moderne design og høy kvalitet på materialer, er denne shorts en god investering for alle som ønsker å forbedre sin golfspill.

En av de mest fremtredende funksjonene ved Puma 101 North Shorts er materialet. Denne shorts er laget av et mykt og stretchy stoff som gir deg maksimal bevegelsesfrihet og komfort under hele spillet. I tillegg er materialet også fukttransporterende, noe som hjelper deg å holde deg tørr og kjølig selv under de varmeste forholdene.

Puma 101 North Shorts er designet for å passe perfekt til kroppen din. Shortsene har en standard passform som ikke er for stram eller for løs, og de kommer også med en justerbar linning som lar deg finjustere passformen etter dine preferanser. Dette gjør det enkelt for deg å bevege deg fritt og ubesværet gjennom hele spillet.

En annen flott funksjon ved Puma 101 North Shorts er lommene. Shortsene har to lommer i front og to baklommer, noe som gir deg god plass til å oppbevare alt fra baller til scorekort og mobiltelefon. Lommene er også plassert på en måte som gjør at de ikke forstyrrer bevegelsene dine på noen måte.

Puma 101 North Shorts er tilgjengelige i en rekke forskjellige farger og størrelser, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte passformen og stilen for deg. Uansett om du foretrekker en mer tradisjonell stil eller en mer moderne look, har Puma 101 North Shorts noe å tilby deg.

I tillegg til å være en utmerket golfshorts, er Puma 101 North Shorts også svært allsidige. De er perfekte for en rekke ulike utendørsaktiviteter, som jogging, sykling, og fotturer. Shortsene er også en flott mulighet til å legge til litt stil til garderoben din, og kan kombineres med en rekke forskjellige topper og tilbehør for å skape en rekke forskjellige utseender.

Samlet sett er Puma 101 North Shorts en utmerket investering for alle som ønsker å forbedre sin golfspill og utvide garderoben sin. Med sin høye kvalitet på materialer, utmerket passform og allsidighet, er det ingen tvil om at disse shortsene vil bli en favoritt blant golfentusiaster og utendørsentusiaster overalt.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo