Puma P Caps

kr 349

P Golf Cap
Puma P Caps kr 349
Bare 5 igjen på lager!
Merke:Puma
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

Puma P Caps er den ultimate golfcapsen for herre som ønsker å beskytte seg mot solen samtidig som de ser stilige ut på golfbanen. Denne golfcapsen er laget av høykvalitetsmaterialer og er designet for å være både komfortabel og funksjonell.

En av de største fordelene med Puma P Caps er at den er laget av et lett og pustende stoff som holder hodet ditt kjølig og tørt selv under de varmeste dagene på golfbanen. Den har også en justerbar stropp bak som gjør det enkelt å tilpasse størrelsen på kappen for å sikre en perfekt passform.

Kappen er tilgjengelig i tre forskjellige farger: svart, navy og hvit. Den svarte fargen gir en elegant og sofistikert look, mens den marineblå fargen gir en mer klassisk og tidløs stil. Den hvite fargen er perfekt for de som ønsker en frisk og ren look på golfbanen.

Puma P Caps er ikke bare en stilfull golfcaps, men den er også svært funksjonell. Den har en forhøyet kant for å beskytte ansiktet og øynene mot solen, samtidig som den gir god ventilasjon for å holde hodet ditt kjølig og tørt. Capsen har også en bøyelig brem som gir en behagelig passform og hindrer at solen skinner direkte inn i øynene dine.

En annen fordel med Puma P Caps er dens allsidighet. Den kan brukes både på og utenfor golfbanen, og den er perfekt for de som ønsker å beskytte seg mot solen og samtidig se stilige ut. Den kan enkelt kombineres med andre Puma-golfklær og -tilbehør for å skape en helhetlig og gjennomtenkt look.

Puma er en ledende produsent av kvalitetsgolfutstyr, og Puma P Caps er intet unntak. Denne golfcapsen er laget av materialer av høy kvalitet og er utformet med en øye for detaljer og funksjonalitet. Det er en perfekt gave til alle golfentusiaster der ute, uansett om de er profesjonelle eller nybegynnere.

Samlet sett er Puma P Caps den ultimate golfcapsen for herre. Den kombinerer stil og funksjonalitet på en måte som gjør den til et must-have tilbehør for enhver golfspiller. Kjøp din Puma P Caps i dag og opplev forskjellen selv!

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo