Mizuno Genem WG Boa

kr 2199

Mizuno Genem WG Boa
Mizuno Genem WG Boa kr 2199
Bare 2 igjen på lager!
Merke:Mizuno

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Opplev det ultimate innen komfort og ytelse med Mizuno Genem WG Boa golfsko. Disse golfskoene er designet for å gi deg maksimal støtte og stabilitet på banen, og gjør hver runde til en fornøyelse.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved Mizuno Genem WG Boa golfsko er deres innovative BOA-snøringssystem. Dette systemet tilbyr en perfekt passform ved å jevnt fordele trykket, eliminere trykkpunkter og hindre løs snøring. Med en enkel vri kan du justere passformen for å sikre maksimal komfort gjennom hele spillet.

Mizuno har også utrustet disse skoene med IG5 pigger for optimal grep på alle overflater. Disse slitesterke piggene gir stabil fotfeste og forhindrer glidning, selv under de mest utfordrende værforholdene. I tillegg kommer skoene med en Wave-plattform som gir overlegen stabilitet og støtdemping, noe som minimerer belastningen på føttene dine.

En annen imponerende funksjon er skoenes overdel laget av høykvalitets lær. Dette materialet gir en luksuriøs følelse og et elegant utseende, samtidig som det gir utmerket holdbarhet og lang levetid. Videre er overdelene utstyrt med Mizuno’s egen BioLock-støttesystem, som gir en sikker og behagelig passform rundt ankelen og hælen.

Innvendig er Mizuno Genem WG Boa golfsko utstyrt med en høytytende innleggssåle. Denne sålen gir utmerket demping og støtte, og hjelper til med å redusere tretthet og øke komforten på lange dager på banen. Med Mizuno Genem WG Boa golfsko, kan du være sikker på at føttene dine vil være komfortable fra første til siste hull.

I tillegg til å være ekstremt funksjonelle, skiller disse golfskoene seg også ut med sitt elegante og moderne design. Med sine rene linjer og sofistikerte detaljer, vil Mizuno Genem WG Boa golfsko gi deg en distinkt og stilig look på banen.

Mizuno Genem WG Boa golfsko er virkelig et par golfsko som gir deg alt du trenger for å forbedre spillet ditt. Med deres innovative funksjoner, luksuriøse materialer og stilig design, er disse skoene det ideelle valget for enhver seriøs golfspiller. Invester i Mizuno Genem WG Boa golfsko i dag, og opplev forskjellen selv.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Mizuno

Mizuno Corporation er en internasjonal sportsutstyrsprodusent som har hovedkvarter i Osaka, Japan. Firmaet ble grunnlagt i 1906 av brødrene Rihachi og Rizo Mizuno. Mizuno produserer en rekke sportsutstyr, inkludert golfkøller, golfballer og golfklær, og er kjent for sin høye kvalitet og innovasjon innenfor golfutstyr. Mizuno Golf er en av de mest kjente merkene i golfverdenen. De har vært kjent for å lage noen av de beste golfklubbene i markedet i flere tiår. Mizuno er kjent for deres “Grain Flow Forging” teknologi som brukes i mange av deres jernkøller. Denne prosessen gir et mer konsistent og pålitelig resultat, og tilbyr utrolig følelse og respons for golfspilleren. En annen viktig teknologi Mizuno bruker er deres Quad Cut Groove teknologi, som sikrer nøyaktighet og spinnkontroll under forskjellige forhold. De har også introdusert den innovative CORTECH designen, som maksimerer ballhastigheten og gir jevnere ytelse over hele trefflaten. Mizuno golfkøller er kjent for sin estetikk, med klassiske, rene linjer og enkel design. De har et omfattende utvalg av golfkøller, fra drivere til puttere, tilpasset både profesjonelle spillere og amatører. Mizuno produserer også golfballer som gir høy ytelse, kontroll og holdbarhet. De tilbyr en rekke forskjellige modeller for forskjellige spillertyper og ferdighetsnivåer. Golfklær og tilbehør fra Mizuno er også populære blant golfere. De tilbyr et bredt spekter av klær, inkludert poloskjorter, jakker, bukser og sko, samt golfhansker og golfbager. Klærne er designet for å være både funksjonelle og fasjonable, og passer for alle værforhold på golfbanen. Mizuno er dedikert til å forbedre golfspillernes ytelse gjennom forskning, innovasjon og design. De har et team av designere og ingeniører som kontinuerlig jobber for å utvikle nye teknologier og produkter for å forbedre golfspillet. Mizuno er også kjent for sin engasjement i miljøvennlige praksiser og bærekraftige materialer. Mizuno har en sterk tilstedeværelse i profesjonell golf, med mange toppspillere som bruker deres køller og baller. De har også en betydelig tilstedeværelse i amatør- og junior golf, med et sterkt fokus på å fremme sporten på grasrotnivå. Samlet sett har Mizuno et rykte for høy kvalitet, ytelse og innovasjon i golfverdenen. De er en av de mest respekterte og anerkjente merkene i sporten, kjent for sin teknologiske ekspertise, kvalitetsprodukter og dedikasjon til sporten golf.
Mizuno logo