Puma Momentum Woven 1/4 Zip

kr 1199

Puma Momentum Woven 1/4 Zip golf overdel
Puma Momentum Woven 1/4 Zip kr 1199
Bare 3 igjen på lager!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 100%

Puma Momentum Woven 1/4 Zip er en herregolf-overdel som er designet med en kombinasjon av to farger – blå på den øvre delen og grå på den nedre delen. Denne fargekombinasjonen gir en elegant og sofistikert look som vil imponere alle på golfbanen. Med den blå fargen som dominerer på armene gir det en ekstra touch av stil og kontrast til overflaten.

Overdelen er laget med Puma sitt innovative teknologi for å gi en komfortabel og god passform til enhver tid. Dette er mulig takket være stoffet som er laget med en spesiell veveteknikk for å gi optimal ventilasjon og pusteevne. Det betyr at du kan spille golf med en god følelse og samtidig opprettholde en optimal kroppstemperatur.

Puma Momentum Woven 1/4 Zip overdel er også utstyrt med Puma sin berømte dryCELL-teknologi som holder deg tørr og komfortabel, selv under de mest intense treningsøktene. Dette gjør at overdelen er perfekt til både trening og konkurranse, og den kan brukes hele året rundt.

En annen funksjon som skiller denne golf-overdelen fra andre på markedet, er den praktiske 1/4 glidelåsen. Dette gjør at du kan justere hvor mye luft som kommer inn på kroppen, noe som gir en behagelig følelse uansett værforhold. Det betyr også at du enkelt kan kle av eller på deg overdelen når du ønsker det.

Overdelen er tilgjengelig i ulike størrelser og passer til enhver kroppstype. Den er også veldig fleksibel, noe som gir god bevegelsesfrihet og gjør at du kan utføre alle golfslagene uten begrensninger. Det gjør også overdelen perfekt for trening, hvor du vil ha en optimal bevegelsesfrihet.

Puma Momentum Woven 1/4 Zip er en av de beste golf-overdelene på markedet. Den er elegant, komfortabel, praktisk og har mange funksjoner som vil gjøre spillet ditt enda bedre. Den er laget av høy kvalitet og vil garantert holde deg komfortabel og tørr under alle værforhold.

Med Puma Momentum Woven 1/4 Zip vil du garantert føle deg som en profesjonell golfspiller på banen. Overdelen er ideell for alle golfere, uavhengig av nivå. Hvis du ønsker å ta spillet ditt til neste nivå, er dette definitivt overdelen for deg.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo