Barebells Protein Bar 12x55g

Merke:Barebells

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Barebells Protein Bar representerer en perfekt blanding av smak og ernæring. Disse barene, som kommer i pakker på 12, er ideelle for de som søker et sunt, smakfullt alternativ til vanlige godterier​​. De er spesielt designet for å tilfredsstille søtsuget samtidig som de tilbyr viktige næringsstoffer.

Næringsinnhold
Hver Barebells Protein Bar (55g) inneholder:

Energi: 854 kJ/204 kcal
Fett: 8,4g (hvorav mettet: 3,5g)
Karbohydrater: 16g (hvorav sukkerarter: 1,5g)
Fiber: 2,9g
Protein: 20g
Salt: 0,13g
Denne sammensetningen gjør dem til en utmerket kilde til energi og protein, og er ideell for de som ønsker et næringsrikt snackalternativ enten før eller etter trening, eller som en del av et balansert kosthold​​.

Ingredienser
De viktigste ingrediensene i Barebells Protein Bars inkluderer:

Melkeprotein
Melkesjokolade (18,5%)
Isomalto-oligosackarider
Kollagenpeptider
Cashewnøtter (5,5%)
Hvit sjokolade (4,5%)
Peanøttpaste
Palmefett
Fettredusert kakaopulver
Ingrediensene er nøye utvalgt for å gi en balansert blanding av smak og ernæring​​.

Anbefalt Bruk
Barebells Protein Bars er anbefalt som et mellommåltid, måltidserstatning, eller som en del av et pre- eller post-treningsmåltid. Det er viktig å huske på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil når man inntar disse barene​​.

Allergi informasjon
Det er viktig å merke seg at disse barene kan inneholde spor av egg og gluten. De bør inntas med måte, da overdreven inntak kan ha lakserende effekter på grunn av bestemte ingredienser som søtningsmidler​​.

Barebells Protein Bars i 55g størrelse tilbyr en unik kombinasjon av smak og ernæring, gjør dem til et utmerket valg for de som ønsker en sunn og praktisk snack. Med nøye utvalgte ingredienser og en imponerende næringsprofil, er disse barene spesielt tiltalende for aktive individer og treningsentusiaster.

Brand

Barebells

Barebells Functional Foods AB, grunnlagt i Sverige i 2016, har raskt blitt en ledende aktør på markedet for proteinberikede snacks og måltider. Med en filosofi som vektlegger aldri å kompromisse på smak, tilbyr Barebells et bredt spekter av produkter som passer for alle som ønsker å unne seg noe virkelig godt. Fra sin opprinnelse i Sverige, har merket utvidet sitt fotavtrykk til over førti markeder globalt. De fleste av deres produkter produseres innenfor EU, men de har også produksjonsanlegg i USA for det amerikanske markedet​​. Barebells skilte seg ut med sin imponerende variasjon, som inkluderer mer enn 30 forskjellige varianter og smaker, fordelt over fem produktkategorier. Dette mangfoldet vitner om merkets forpliktelse til innovasjon og tilpasning til ulike smakspreferanser​​. Som en del av Vitamin Well Group, fokuserer Barebells på å tilby sunnere og bedre smakende drikker, snacks og proteinprodukter. Hovedkvarteret deres ligger i sentrale Stockholm, og de har lokale kontorer rundt om i verden. Selskapet er stadig på utkikk etter nye talenter og oppmuntrer interesserte til å utforske karrieremuligheter gjennom deres karriereside​​.
Barebells logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.