Star Nutrition Ultimate Diet Complex

kr 299

Star Nutrition Ultimate Diet Complex kr 299
Bare 6 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Star Nutrition Ultimate Diet Complex er et nøye sammensatt kosttilskudd designet for å støtte vektkontroll og tilby optimal ernæring, spesielt for de som ønsker å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt. Enten du er aktiv eller mindre aktiv, er dette pulveret utformet for å møte dine behov gjennom en kombinasjon av avanserte ingredienser basert på den nyeste forskningen innen kosthold.

Nøkkelfunksjoner:

  • Proteinkilder: En rik blanding av myseprotein og micellert kasein som tilbyr både rask og langsom frigjøring av proteiner, noe som er essensielt for muskelvedlikehold og metthetsfølelse.
  • Optipep™: Forbedrer opptaket av essensielle aminosyrer, støtter rask restitusjon og bidrar til muskelvedlikehold.
  • Karbohydrater og Fibrer: Inkluderer langsomme karbohydrater fra Palatinos™ og en god mengde fiber for å sikre en langvarig metthetsfølelse, samtidig som det opprettholdes en lav glykemisk indeks (GI).
  • Lavt Kaloriinnhold: Formulert for å passe inn i en kalorifattig diett, perfekt for vektkontroll og muskelbevaring.

Bruksanvisning: For best resultat, bland 1 dl (40 g) pulver med 3 dl vann eller lett/skummet melk, og rør eller rist til pulveret er helt oppløst. Med anbefalt inntak av 1-2 porsjoner daglig mellom måltidene, fungerer dette produktet utmerket som et mettende mellommåltid eller før trening.

Produktfordeler: Star Nutrition Ultimate Diet Complex er ikke bare et proteinrikt pulver som fremmer metthet, men det tilbyr også et balansert inntak av næringsstoffer tilpasset de som ønsker å kontrollere vekten under en kalorifattig diett. Med tilgjengelige smaker som sjokolade, jordbær og vanilje, er det enkelt å finne en favoritt som passer dine preferanser, samtidig som det bidrar til en vellykket vektkontroll.

Viktig informasjon: Dette produktet er spesielt utviklet for å gi en praktisk, velsmakende og mettende løsning enten som et supplement før trening eller som et lett måltid når som helst på dagen. Med 25 porsjoner per pose, tilbyr Ultimate Diet Complex en langvarig og bærekraftig støtte til din vektkontroll.

Velg Star Nutrition Ultimate Diet Complex for en avansert og balansert støtte til din vektkontroll og ernæring, basert på solid forskning og kvalitetsingredienser.

Brand

Star Nutrition

Star Nutrition er et merke for sportsernæring og kosttilskudd. Merket tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert proteinpulver, aminosyrer, vektøkningstilskudd, vitaminer og mineraler og pre-workout tilskudd. Star Nutrition fokuserer på å tilby høykvalitetsprodukter til rimelige priser, og har et godt rykte for sin kundeservice og støtte. Merket har et bredt utvalg av produkter som passer for ulike kostbehov, som vegetar, glutenfri og laktosefri alternativer. De har også et bredt spekter av smaker å velge mellom
star nutrition logo