ICIW Training Tights Men

kr 699

ICIW Training Tights Men
ICIW Training Tights Men kr 699
Bare 3 igjen på lager!

Frakt
Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag. Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.
Retur/Angrerett
All retur er gratis Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

ICIW Training Tights Men, en treningstights som kombinerer topp moderne teknologi og eksepsjonell komfort for å gi deg den ultimate treningsopplevelsen. Enten du er på løpetur eller gir alt på treningsstudioet, disse tightsene er designet for å møte alle dine behov.

Fremtredende Egenskaper:

  • Fleksibilitet og Bevegelsesfrihet: Laget med et 4-veis elastisk materiale, tilbyr disse tightsene 360° mobilitet, slik at du kan bevege deg fritt og uten begrensninger i alle retninger.
  • SWEATTECH™-teknologi: Denne avanserte teknologien sørger for å holde deg tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten ved å effektivt transportere bort svette fra kroppen.
  • Sikker og Justerbar Passform: Med en praktisk ICIW-snor i livet, kan du enkelt justere passformen for å sikre at tightsene sitter perfekt under hele treningen.
  • Synlighet og Sikkerhet: Med en reflekterende ICIW-logo på leggen, øker disse tightsene din synlighet under trening i dårlig belyste forhold.
  • Allsidige Designmuligheter: Bruk dem alene eller lagvis med dine favorittshortser for et stilfullt og funksjonelt antrekk.

Vedlikehold og Holdbarhet:

  • Ta ut snoren før vasking for å unngå slitasje i vaskemaskinen.
  • Disse tightsene er laget for å vare, med et materiale som strekker seg både vertikalt og horisontalt, noe som gir enestående fleksibilitet og elastisitet.

Opplev forskjellen med ICIW Training Tights Men – et nøkkelplagg for enhver treningsentusiast som verdsetter funksjonalitet, komfort, og stil.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo