ICIW Training Mesh T-shirt v2

kr 349

ICIW Training Mesh T-shirt v2
ICIW Training Mesh T-shirt v2 kr 349
Bare 6 igjen på lager!
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

ICIW sin Training Mesh T-shirt v2 gir deg optimal komfort og ytelse under treningen. Med en pustende mesh-konstruksjon og elastiske materialer, vil du føle deg kul og tørr gjennom hele treningsøkten. T-skjorten er utstyrt med avansert teknologi for å sikre at den passer perfekt til kroppen din og gir full bevegelsesfrihet.

Men det er ikke bare komforten som gjør denne T-skjorten unik. Den er også utstyrt med avanserte funksjoner for å forbedre treningen din. T-skjorten har for eksempel refleksdetaljer som gir økt synlighet under trening om natten, samt en smart lomme til å oppbevare små ting som nøkler eller telefonen.

Så ikke nøl med å oppgradere din treningstøy med ICIW sin Training Mesh T-shirt v2. Kjøp den nå og opplev forskjellen selv! Ikke bare vil du føle deg mer komfortabel under trening, men du vil også oppleve bedre ytelse og sikkerhet.

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilrent design. ICIW har et stort utvalg av produkter, inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-bh, treningssokker og tilbehør som håndvekter og treningsmatter.

Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til personer som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine produkter.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo