Calvin Klein Invisibles Thong

kr 199

Calvin Klein Invisibles Thong
Calvin Klein Invisibles Thong kr 199
Bare 4 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Nylon 72%
• Elastan 28%

Calvin Klein Invisibles Thong er en revolusjonerende undertøydesign som kombinerer stil, komfort og usynlighet for å skape den ultimate truseopplevelsen. Denne trusen fra det ikoniske merket Calvin Klein er et must-have for enhver moderne kvinne som ønsker å se og føle seg selvsikker og komfortabel i ethvert antrekk.

Calvin Klein Invisibles Thong er laget av et mykt og lett mikrofiberstoff som gir en behagelig følelse mot huden. Dette stoffet er også hurtigtørkende og pustende, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel gjennom hele dagen. Trusen er sømløs og har en unik, elastisk linning som tilpasser seg kroppens form, noe som sikrer en perfekt passform uten å stramme eller gni.

En av de største fordelene med Calvin Klein Invisibles Thong er dens usynlighet under klær. Trusens innovative design og materialer gjør at den ikke viser noen synlige truselinjer, selv under tettsittende klær. Dette gir deg muligheten til å bære din favorittkjole, bukse eller skjørt uten å bekymre deg for at undertøyet skal være synlig.

Calvin Klein Invisibles Thong er tilgjengelig i et bredt utvalg av størrelser, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte passformen for alle kroppstyper. Trusen kommer også i en rekke flotte farger og mønstre, slik at du kan uttrykke din personlige stil og føle deg selvsikker i ditt valg av undertøy.

Vask og vedlikehold:

For å sikre at din Calvin Klein Invisibles Thong holder seg i topp stand, anbefales det å vaske den på et skånsomt program i maskin eller for hånd. Bruk mildt vaskemiddel og unngå bruk av tørketrommel, da dette kan forringe stoffets kvalitet og elastisitet over tid.

Invester i komfort, stil og usynlighet med Calvin Klein Invisibles Thong. Du vil aldri se tilbake når du har opplevd den fantastiske følelsen av dette enestående undertøyet. Skjem deg bort i dag og nyt følelsen av å være både komfortabel og selvsikker i din hverdagslige garderobe.

calvin klein logo

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo