Tilbud!

ICIW Define Cropped 1/4 Zip

kr 359

-20%
ICIW Define Cropped 1/4 Zip
ICIW Define Cropped 1/4 Zip kr 359
Bare 1 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Nylon 92%
• Spandex 8%

ICIW Define Cropped 1/4 Zip er en topp som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet på en perfekt måte. Denne toppen er laget for å oppfylle alle dine trenings behov, uansett om du trener hardt i treningsstudioet eller nyter en avslappet løpetur i parken.

Designet er enkelt og stilfullt, med en 1/4 glidelås som gjør at du enkelt kan justere ventilasjonen. Toppen har også en avskåret lengde, noe som gir deg en friere bevegelse under treningsøkten. Det elastiske materialet sørger for at toppen sitter godt på kroppen, uten å forstyrre bevegelsene dine.

ICIW Define Cropped 1/4 Zip er laget med høy kvalitet teknisk materiale, som sørger for at du holder deg tørr under treningsøkten. Materialet transporterer fukt vekk fra kroppen, slik at du holder deg komfortabel selv under de mest intense øktene. Det er også stretchy og smidig, noe som gir deg en god følelse mens du beveger deg.

Toppen er også utstyrt med en stor hette, som gir deg muligheten til å beskytte hodet ditt mot vær og vind under treningsøkten. Hetten kan også brukes som en praktisk oppbevarings løsning, slik at du kan oppbevare små ting som nøkler eller lommebok mens du trener.

ICIW Define Cropped 1/4 Zip er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, slik at du enkelt kan finne en som passer til din personlige stil. Toppen er også enkel å vedlikeholde, og kan vaskes i maskin for enkel rengjøring.

Alt i alt, er ICIW Define Cropped 1/4 Zip en topp som gir deg den perfekte kombinasjonen av stil, komfort og funksjonalitet. Med dette plagget vil du føle deg både stilfull og komfortabel under treningsøkten, og du vil også ha den nødvendige beskyttelsen du trenger for å oppnå dine mål.

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo