ICIW Ultimate Training Cropped Hoodie

kr 519,20

ICIW Ultimate Training Cropped Hoodie
ICIW Ultimate Training Cropped Hoodie kr 649 kr 519,20
Bare 5 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Materiale

• Bomull 67%
• Polyester 27%
• Spandex 6%

 

Den ultimate trenings-crop-hoodien fra ICIW har alt du trenger for en komfortabel og effektiv treningsøkt. Med sin avanserte teknologi og kvalitetsmaterialer, vil du føle deg stilig og sterk mens du trener.

Det myke og pustende stoffet sørger for at du alltid holder deg tørr og komfortabel, mens den elastiske passformen gir en støttende og sikker følelse. Cropped-designet gir deg frihet til å bevege deg fritt, mens den justerbare hoodien gir deg den ekstra beskyttelsen du trenger.

ICIW Ultimate Training Cropped Hoodie er designet for å vare. Den robuste kvaliteten vil holde opp til de hardeste treningsøktene, mens den unike teknologien sikrer at den ikke blir slitt eller falmer med tiden.

Med sin trendy design og unike funksjoner, vil du garantert føle deg stilig og forberedt når du trener i ICIW Ultimate Training Cropped Hoodie. Invester i en trenings-crop-hoodie som virkelig gir deg resultater og vil vare deg i lang tid.

Tren med stil, komfort og ytelse med ICIW Ultimate Training Cropped Hoodie. Bestill i dag og opplev den ultimate treningsøkten!

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo