Tilbud!

Puma Strong PWRFLC Hoodie

kr 349

-50%
puma strong hoodie
Puma Strong PWRFLC Hoodie kr 349
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 100%

Puma Strong PWRFLC Hoodie er en hettegenser designet for komfort og funksjonalitet. Den er laget av en blanding av bomull og polyester, og er myk og behagelig å ha på seg. Hettegenseren har en avslappet passform og er tilgjengelig i ulike størrelser og farger for å passe enhver stil og smak.

En av funksjonene som skiller Puma Strong PWRFLC Hoodie fra andre hettegensere er dens PWRFLC-teknologi. PWRFLC-teknologien er en innovativ teknologi som gir ekstra støtte og beskyttelse til kroppen. Denne teknologien er integrert i genseren for å gi brukeren en forbedret opplevelse. PWRFLC-teknologien i Puma Strong PWRFLC Hoodie gir ekstra støtte til rygg, skuldre og bryst, noe som er spesielt nyttig for idrettsutøvere og personer som trener mye.

Denne hettegenseren har også en justerbar hette med snøring, slik at du kan tilpasse hetten etter dine preferanser. Hetten gir ekstra beskyttelse mot vær og vind, og kan også brukes som en ekstra varmekilde på kalde dager.

Puma Strong PWRFLC Hoodie er også utstyrt med to sidelommer, som gir deg muligheten til å oppbevare nødvendige ting mens du er på farten. Lommene er romslige nok til å holde mobiltelefon, nøkler og lommebok.

Denne hettegenseren er egnet for bruk i mange forskjellige situasjoner, fra idrett og trening til avslappende dager hjemme eller ute på byen. Den er laget av slitesterkt materiale og er enkel å vaske og vedlikeholde.

I tillegg til å være funksjonell og praktisk, er Puma Strong PWRFLC Hoodie også et stilig tillegg til garderoben din. Den har et moderne design som vil passe inn i enhver stil og gi deg en kul og avslappet look.

Oppsummert er Puma Strong PWRFLC Hoodie en hettegenser som tilbyr både funksjonalitet og stil. Med sin innovative PWRFLC-teknologi, justerbare hette og praktiske lommer, er dette et plagg som vil være en pålitelig følgesvenn i mange forskjellige situasjoner.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo