Tilbud!

ICIW Charge 2-in-1 Shorts Dame

kr 429

-22%
ICIW Charge 2-in-1 Shorts Dame
ICIW Charge 2-in-1 Shorts Dame kr 429
Bare 9 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

Yttershorts:
• Polyester 95%
• Spandex 5%

Innershorts:
• Nylon 75%
• Spandex 25%

ICIW Charge 2-in-1 Shorts for damer er et unikt plagg som kombinerer stil og funksjonalitet for å gi deg en optimal treningsopplevelse. Denne treningsshortsen er en del av Charge-kolleksjonen, som er utviklet spesielt for høyintensiv trening. Med to lag sørger shortsen for optimal komfort og bevegelighet under treningen din. Dette plagget kommer i en elegant hvit farge som gir det et rent og friskt utseende.

En av de mest imponerende egenskapene ved ICIW Charge 2-in-1 Shorts er dens 2-i-1-funksjon. Dette plagget er designet og produsert med en innertights laget av et fleksibelt og mykt materiale som øker komforten under trening. Det utenpåliggende plagget fullfører looken og gir en stilig silhuett. Noen av innertightsene er utstyrt med en praktisk lomme for mobil, baller eller nøkler.

Denne shortsen har en eller flere lommer som lar deg holde orden på småting under treningsøkten din. Noen lommer har glidelås, mens andre er åpne, noe som gir deg flere muligheter for oppbevaring.

Materialet i ICIW Charge 2-in-1 Shorts er i fireveis stretch både vertikalt og horisontalt. Dette gir utrolig fleksibilitet og elastisitet, og sørger for full bevegelsesfrihet under treningen din. Det gjør treningsøkten din så behagelig som mulig.

Treningsshortsen er laget med tanke på detaljene. Den består av et par tettsittende og elastiske innershorts og et kortere overlag av et lett og pustende 4-veis stretch-materiale. Den har en elastisk midje med snor, og en lomme på innershortsen. Materiale på yttershorts er 95 % polyester og 5 % spandex, mens innershorts er laget av 75 % nylon og 25 % spandex. Det er også refleksdetaljer og en ICIW-reflekslogo på plagget, og innersømmen på innershorts i størrelse M er 11 cm.

Vedlikehold av ICIW Charge 2-in-1 Shorts er enkelt. Den skal vaskes ved maksimalt 40 grader celsius, og tøymykner skal ikke brukes. Shortsen skal ikke tørkes i tørketrommel, og den skal vaskes med lignende farger.

Alt i alt, er ICIW Charge 2-in-1 Shorts en unik investering for enhver kvinne som ønsker å optimalisere treningsopplevelsen sin. Med sin unike 2-in-1-funksjon, lommer for oppbevaring, fantastisk bevegelighet og stilige utseende, er denne shortsen det perfekte valget for både inne- og utetrening. Ikke vent, bestill din ICIW Charge 2-in-1 Shorts i dag og ta treningen din til et nytt nivå!

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo