Skechers Arch Fit Glide-Step Top Glory

kr 1298

Skechers Arch Fit Glide-Step Top Glory
Skechers Arch Fit Glide-Step Top Glory kr 1298
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Skechers
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

Skechers Arch Fit Glide-Step – Top Glory er det perfekte valget for deg som ønsker en kombinasjon av støtte, komfort og stil. Denne skoen er laget med en kombinasjon av et teknisk mesh- og syntetisk materiale, som gir en lett og luftig følelse mens du bærer den. Dette paret kommer med en 1,5-tommers hæl og er merket med Skechers og Arch Fit-logoene for et stilig utseende​.

En av hovedegenskapene til denne skoen er den patenterte Skechers Arch Fit-innersålen. Denne er utviklet med 20 års data og 120 000 uveide fotavtrykk. Denne podiatrist-designet formen gir sertifisert bue støtte og bidrar til å redusere støt og øke vektfordelingen mens du går. Innersålen er også uttagbar for enkel rengjøring og vedlikehold​.

For å gi deg en enda jevnere gange, har Glide-Step Top Glory også en Glide-Step-geometrisk mellomsåle designet for å gi naturlig fremdrift med hvert skritt. Dette, kombinert med Goodyear Rubber-yttersålen, gir økt traksjon, stabilitet og holdbarhet, uansett hvor veien tar deg. I tillegg er disse skoene laget med 100% veganske materialer, noe som gjør dem til et etisk valg for de miljøbevisste blant oss​.

Samlet sett er Skechers Arch Fit Glide-Step – Top Glory en høykvalitets, komfortabel og stilig sko som er utmerket for daglig bruk. Med sin unike kombinasjon av støtte, komfort og holdbarhet, er denne skoen et flott valg for alle

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Skechers

Skechers er et amerikansk skomerke som ble grunnlagt i 1992. De er kjent for å lage komfortable og moderne sko for både kvinner, menn og barn. Skechers har et bredt utvalg av sko, fra joggesko til sandaler og støvler. De er også kjent for å bruke teknologi i sine sko, som for eksempel luftavkjølte såler og memory foam. Skechers er tilgjengelig over hele verden og er en populær merkevare blant mange.
skechers logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.