Tilbud!

Puma Formknit Seamless Jogger

kr 298

-50%
Puma Formknit Seamless Jogger
Puma Formknit Seamless Jogger kr 298

Fullfør antrekket

Puma Formknit Seamless T-Shirt
Opprinnelig pris var: kr 299.Nåværende pris er: kr 269,10.
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Bomull 71%
• Polyester 26%
• Elastan 3%

Puma Formknit Seamless Jogger er en av de mest populære joggebuksene på markedet. Den er produsert av et innovativt, formstrikket materiale som gir både enestående komfort og et flott utseende. Joggebuksen har en tett passform og er laget for å gi deg en optimal bevegelsesfrihet. Den er egnet for både trening og fritidsbruk.

Materialet som joggebuksen er laget av, er et polyestermateriale som er veldig elastisk og gir deg en god passform. Det er også pustende, noe som betyr at du vil føle deg komfortabel selv når du er i bevegelse på varme dager. Materialet har også en fukttransporterende egenskap, noe som betyr at svetten raskt vil fordampe og holde deg tørr og komfortabel.

Joggebuksen har en høy midje og er laget med en bred linning for å gi deg en ekstra støtte og komfort. Den er også utstyrt med en justerbar snor, slik at du kan finjustere passformen etter dine behov. Buksen har også to sidelommer som gir deg muligheten til å lagre små gjenstander når du er på farten.

Puma Formknit Seamless Jogger er tilgjengelig i mange forskjellige farger og størrelser, slik at du kan finne en som passer perfekt til din stil og størrelse. Joggebuksen er også veldig lett å kombinere med andre plagg, slik at du kan skape din egen unike stil.

Hvis du leter etter en joggebukse som gir deg god komfort og bevegelsesfrihet, samtidig som den ser flott ut, er Puma Formknit Seamless Jogger et utmerket valg. Den er egnet for alle som ønsker å trene eller slappe av i komfort, og den er også et flott alternativ for alle som ønsker å se bra ut mens de er på farten.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.