Tilbud!

ICIW Mercury Long sleeve

kr 449

-10%
ICIW Mercury Long sleeve svart
ICIW Mercury Long sleeve kr 449
Bare 2 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Resirkulert Polyester 92%
• Spandex 8%

ICIW Mercury Long sleeve er en stilfull og komfortabel trenings genser for menn. Laget med de beste materialene, gir denne genseren deg optimal komfort under treningsøktene dine.

Designet er moderne og stilig, med ICIW-logo på brystet. Genseren har en langermet design med ribbestrikk i halsen, nederst på ermene og nederst på genseren. Dette gir en tett og god passform, slik at du kan føle deg trygg og sikker under treningsøktene dine.

ICIW Mercury Long sleeve er laget med en blanding av polyester og elastan, noe som gir en utmerket stretch og bevegelighet. Dette gir deg friheten du trenger for å utføre de mest krevende øvelsene. Samtidig sørger materialet for å holde deg tørr og komfortabel, ved å transportere fukt bort fra kroppen din.

Genseren har også en unik UV-beskyttelse, som beskytter deg mot solens skadelige stråler. Dette gjør at du kan trene utendørs selv om solen står høyt på himmelen.

Alt i alt er ICIW Mercury Long sleeve en utmerket trenings genser for menn som ønsker å kombinere stil, komfort og ytelse. Uansett om du trener i treningssenteret eller ute i naturen, vil du føle deg inspirert og klar til å utføre dine beste treningsøkter med denne genseren på. Kjøp din i dag og opplev forskjellen selv!

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo