ICIW Reboot Long Sleeve Men

kr 598

ICIW Reboot Long Sleeve
ICIW Reboot Long Sleeve Men kr 598
Bare 4 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Materiale

• Polyester 85%
• Elastan 15%

Gjør deg klar for en treningsopplevelse utenom det vanlige med ICIW Reboot Long Sleeve. Dette er treningstoppen som ikke bare gir funksjonalitet og komfort, men som også er designet for å fremheve og flattere kroppens form, og støtte deg mot å bli den beste versjonen av deg selv.

Nøkkelegenskaper:

  • Elastisk og Støttende Materiale: Med en sammensetning av 85 % nylon og 15 % elastan, gir denne treningstoppen med lange ermer en fremragende fleksibilitet. Materialet strekker seg både vertikalt og horisontalt, sikrer full bevegelsesfrihet og passer seg etter dine bevegelser under treningsøkten.
  • Design Detaljer: De dekorative sømmene gir en stilfull touch, mens splitten nederst sørger for økt bevegelighet. Den lille lommen på ermet er ikke bare praktisk, men tilfører også et moderne element til designet.
  • ICIW-logoprint: En diskret, men gjenkjennelig ICIW-logoprint midt bak gir toppen et autentisk preg og viser din preferanse for kvalitetsmerker.
  • Normal Passform: Denne toppen er skapt for å passe de fleste kroppsformer komfortabelt, og den normale passformen sikrer at den verken er for stram eller for løs.

Enten du løfter vekter, strekker ut i yoga-studioet, eller sprinter på løpebanen, er Reboot Long Sleeve toppen som holder tritt med deg. Den er designet for de som ønsker å presse grensene, og som verdsetter treningstøy som kombinerer estetikk med ytelse.

Modellen er 182 cm høy og bærer størrelse M, noe som viser toppens allsidighet og evne til å passe godt for ulike kroppstyper.

Oppnå dine treningsmål med stil og komfort med ICIW Reboot Long Sleeve – fordi ditt treningstøy skal være like målrettet som din trening.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo