Tilbud!

Puma EVOSTRIPE Full Zip Hoodie

kr 479

-44%
Puma EVOSTRIPE Full Zip Hoodie
Puma EVOSTRIPE Full Zip Hoodie kr 479

Fullfør antrekket

Puma EVOSTRIPE Bukse
Opprinnelig pris var: kr 469.Nåværende pris er: kr 422,10.
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Bomull 77%
• Polyester 23%

Puma EVOSTRIPE Full Zip Hoodie er en stilfull og funksjonell hettegenser som passer for alle anledninger. Denne hettegenseren har et moderne design som vil tiltrekke seg oppmerksomhet og gjøre deg til midtpunktet i ethvert rom. Hettegenseren er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser, så du kan velge den som passer til din stil og størrelse.

Denne hettegenseren er laget av en kombinasjon av bomull og polyester som gir deg komfort og holdbarhet. Bomull er mykt og behagelig mot huden, samtidig som polyester gir styrke og holdbarhet. Dette betyr at du kan bruke denne hettegenseren i lang tid uten at den mister formen eller kvaliteten.

Puma EVOSTRIPE Full Zip Hoodie er utstyrt med et fullt glidelås som gir deg muligheten til å justere hettegenseren etter dine behov og ønsker. Når du er kald, kan du enkelt lukke glidelåsen for å holde deg varm og komfortabel. Når det blir varmere, kan du enkelt åpne glidelåsen for å slippe inn litt frisk luft.

Hettegenseren har også en justerbar hette som gir deg muligheten til å beskytte hodet og ørene mot kulde og vind. Hvis du vil ha et mer avslappet utseende, kan du enkelt fjerne hetten og bruke hettegenseren som en vanlig genser.

Puma EVOSTRIPE Full Zip Hoodie har en moderne design som vil tiltrekke seg oppmerksomhet og gi deg et stilig utseende. Det er en hettegenser som kan brukes til både trening og fritid. Den har en rekke praktiske funksjoner som gjør den til en perfekt følgesvenn for deg som er på farten eller bare vil ha en komfortabel og stilig hettegenser.

Denne hettegenseren er en flott gave til en venn eller et familiemedlem som liker å kle seg i stilige og komfortable klær. Puma EVOSTRIPE Full Zip Hoodie vil være et flott tillegg til garderoben din, og du vil garantert få mye bruk ut av den. Kjøp en i dag og se hvor mye glede den vil gi deg!

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.