ICIW Mercury 1/4 zip crewneck

kr 799

Mercury 1/4 zip crewneck
ICIW Mercury 1/4 zip crewneck kr 799
Bare 8 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Materiale

• Resirkulert Polyester 92%
• Spandex 8%

ICIW Mercury 1/4 zip crewneck er en stilfull og allsidig genser for aktive mennesker. Med en kombinasjon av høy kvalitet bomull og elastan, gir denne genseren deg den ultimate komforten og bevegeligheten du trenger for å prestere ditt beste.

1/4 zip funksjonen gjør at du enkelt kan justere ventilasjonen i løpet av økten, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel. Den lave profilen, klassiske designet og de subtile logoene gjør at du ser stilfull ut mens du trener, og at du kan bære genseren med stolthet også utenfor treningen.

ICIW Mercury 1/4 zip crewneck er også en miljøvennlig og ansvarlig valg. Genseren er laget med øko-vennlige materialer og produksjonsmetode.

Så hvis du ønsker en allsidig, komfortabel og stilfull genser for trening og hverdag, er ICIW Mercury 1/4 zip crewneck det perfekte valget for deg. Ta et steg videre i din trening med stil og bevissthet om miljøet.

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo