ICIW Stride Sweat Shorts

kr 598

ICIW joggeshorts grå
ICIW Stride Sweat Shorts kr 598
Bare 8 igjen på lager!
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

ICIW Stride Sweat Shorts er det ultimate valget for deg som ønsker en komfortabel og stilfull shorts. Laget med en blanding av høy kvalitet bomull og polyester, gir denne shortsen en myk og pustende følelse som holder deg tørr og komfortabel under treningen.

Det unike designet med justerbare snøringer gir en tilpasset passform, mens det brede linningen gir ekstra komfort og støtte. De to sidelommene gir enkel tilgang til nøkler eller mobiltelefonen din mens du trener, og de trendy reflekterende detaljene gir en sporty og moderne stil.

ICIW Stride Sweat Shorts er en del av ICIW’s dedikerte fitnessklær kolleksjon, designet for å oppmuntre deg til å oppnå dine fitness mål. Uansett om du trener styrketrening, løping eller yoga, vil du føle deg motivert og selvsikker i disse shortsen.

Kombiner ICIW Stride Sweat Shorts med en matchende trenings genser for en komplett og stilfull treningsopplevelse. Opplev den ultimate komforten og stilen når du trener med ICIW Stride Sweat Shorts.

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo