Prismatch

Norsk Nettbutikk | Kundeklubb Fordeler
Rask Levering (1-3 Dager)
Sandra Persson og Sara Martinsen i icaniwill treningsklær

Smart trening: Din Guide til Personlig og Tilpasningsdyktig Fitness

Innholdsfortegnelse

Introduksjon til Smart Trening

Sjekk ut den innovative verden av Smart trening, en treningsplattform som tilbyr skreddersydde og dynamiske treningsprogrammer for alle fitnessnivåer. Smart trening representerer en unik tilnærming til personlig trening, hvor fokus ligger på å tilby tilpassede og effektive treningsløsninger for enkeltpersoner. Plattformen skiller seg ut ved å jevnlig oppdatere treningsprogrammene hver fjerde uke, noe som sikrer at treningsopplevelsen forblir frisk, utfordrende og tilpasset den enkeltes progresjon.

Sara Martinsen og Sandra Persson i fra smart trening
Sara Martinsen og Sandra Persson t.h. i ICANIWILL treningsklær fra Duds.no

Hver bruker av Smart trening får tilgang til et variert utvalg av programmer, som inkluderer tredagers helkroppsstyrke, firedagers splittprogram for styrke, løpeøkter og alternative utholdenhetsøkter. Dette mangfoldet i treningsvalg garanterer at alle, uavhengig av deres spesifikke treningsmål eller nåværende kondisjonsnivå, kan finne et program som passer for dem. Den unike tilpasningen og oppdateringen av programmene er det som gjør Smart trening til et fremragende valg for de som søker en personlig og progressiv tilnærming til trening.

Om Treningsprogrammene

Smart trening tilbyr et rikt utvalg av treningsprogrammer som er designet for å imøtekomme et bredt spekter av fysiske behov og treningsmål. Disse programmene omfatter:

 • Tredagers Helkroppsstyrke: Dette programmet er ideelt for de som ønsker en balansert styrketrening som omfatter hele kroppen. Det passer godt for både nybegynnere og de med litt erfaring, og sikrer en allsidig tilnærming til styrketrening.
 • Firedagers Splittprogram Styrke: For de som ønsker å fokusere mer intensivt på ulike muskelgrupper, tilbyr dette programmet en dypere og mer målrettet trening. Programmet er delt inn i forskjellige dager dedikert til spesifikke kroppsdeler, noe som gjør det ideelt for mer avanserte treningsentusiaster.
 • Løpeøkter: Dette programmet er skreddersydd for løpeentusiaster eller de som ønsker å forbedre sin kardiovaskulære helse. Løpeprogrammene varierer i intensitet og lengde for å passe alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne løpere.
 • Alternative Utholdenhetsøkter: For de som søker variasjon i sin utholdenhetstrening, tilbyr Smart trening alternative økter som kan inkludere sykling, svømming eller andre former for kardiotrening. Dette gir en fin avveksling fra tradisjonell løping eller tredemølleøkter.

En nøkkelkomponent i Smart trening’s tilnærming er regelmessig fornyelse av treningsprogrammer. Hver fjerde uke oppdateres programmene for å sikre kontinuerlig utvikling og utfordring for brukerne. Dette bidrar til å holde treningen engasjerende og motiverende, samtidig som det forhindrer stagnasjon og platåer i treningsprogresjonen. Ved å kontinuerlig fornye og tilpasse programmene, sikrer Smart trening at deres medlemmer får mest mulig ut av sin treningstid, uavhengig av deres individuelle treningsnivå.

Sara Martinsen trener med vekter i ICIW klær
Smart trening: Din Guide til Personlig og Tilpasningsdyktig Fitness 12


Tilpasninger og Alternativer i treningsprogramme
t

En av de beste egenskapene ved Smart trening er deres evne til å tilby tilpasninger og alternative øvelser i treningsprogrammene sine. Denne tilnærmingen sikrer at alle, uansett fysisk form eller spesielle behov, kan finne et treningsregime som passer for dem. Dette inkluderer både nybegynnere og de som har mer avansert treningserfaring, samt personer med spesifikke helsehensyn.

 • Tilpassede Øvelser: Hver øvelse i programmene kommer med forslag til tilpasninger. Disse tilpasningene gjør det mulig for brukere å justere intensiteten eller utførelsesmetoden for å bedre passe deres individuelle fysiske begrensninger eller mål. Dette er spesielt nyttig for personer som er i rehabilitering fra skader, de som er nye til styrketrening, eller de som ønsker å fokusere på spesifikke områder av kroppen.
 • Alternative Øvelser: I tillegg til tilpasninger, tilbyr Smart trening også alternative øvelser. Dette er særlig viktig for de som kanskje ikke har tilgang til bestemt utstyr eller som ønsker å variere sitt treningsregime. Alternativene sikrer at treningen forblir fleksibel og tilgjengelig, uavhengig av omstendigheter.
 • Skreddersydde Programmvalg: Brukerne kan velge mellom forskjellige typer treningsprogrammer basert på deres personlige treningspreferanser og mål. Dette inkluderer alt fra styrkebaserte program til utholdenhetsfokuserte økter, og hver type program tilbyr relevant tilpasning og alternativer.

Denne tilpasningsdyktige og brukervennlige tilnærmingen til trening sikrer at Smart trening oppfyller de ulike kravene og forventningene fra et bredt spekter av treningsentusiaster. Ved å tilby disse tilpasningene og alternativene, fremmer Smart trening en inkluderende og tilgjengelig treningskultur som oppmuntrer alle til å nå sine treningsmål, uansett utgangspunkt.

Personene bak Smart trening: Sara Martinsen og Sandra Persson

Smart trening er heldig å ha Sara Martinsen og Sandra Persson som nøkkelpersoner i sitt team. Disse to dyktige og erfarne profesjonelle har en imponerende bakgrunn og kompetanse som har vært avgjørende for utviklingen og suksessen til Smart trening.

Sara Martinsen @fysiomasen

Sara Martinsen har stor kunnskap innen fysioterapi og personlig trening. Med en bachelorgrad i fysioterapi fra Høgskolen i Oslo og Akershus (2016) og en videreutdannelse som personlig trener fra Norges idrettshøgskole (2017), bringer hun en rikdom av kunnskap til feltet. Hennes utdannelse ble ytterligere utvidet med en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole i 2023.

Sara Martinsen fra smart trening
Sara Martinsen viser en øvelse. Foto: Sandra Persson

Saras karriere har vært preget av varierte og betydningsfulle roller, inkludert arbeid som prosjektleder for rekruttering av parautøvere for Olympiatoppen region Øst og som fysioterapeut på Fredrikstad idrettsmedisin og Wang Toppidrett og Ung. Hennes erfaring strekker seg fra å jobbe med idrettsutøvere på toppnivå til å veilede enkeltpersoner uten tidligere treningsbakgrunn. Med nesten syv års erfaring, har hun opparbeidet seg en betydelig ekspertise innen treningsprogrammering og rehabilitering.

Sandra Persson @sandraperss

Sandra Persson, med sin bachelorgrad i fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania (2018), komplementerer teamet med sin ekspertise innen grunnleggende styrketrening, skadeforebygging og utholdenhetstrening. Hun har arbeidet med ulike idrettslag, foreninger og personer uten spesifikk treningsbakgrunn, og har dermed en allsidig erfaring.

Sandra Persson viser markløft i iciw klær fra duds
Sandra Persson viser markøft. Foto: Sara Martinsen

Sandra har selv en imponerende bakgrunn som aktiv idrettsutøver, spesielt innen styrkeløft. Etter å ha deltatt i flere nasjonale mesterskap, representerte hun Norge i både EM og VM i styrkeløft i 2018. Til tross for en skade i 2020, har Sandra fortsatt å trene aktivt, med fokus på skadeforebyggende og alternativ trening.

Sammen utgjør Sara og Sandra et imponerende team som bidrar med verdifull kunnskap og erfaring til Smart trening. Deres forskjellige bakgrunner og fokusområder kombineres for å skape et omfattende og godt tilrettelagt treningsprogram som møter behovene til et bredt spekter av treningsentusiaster. Med deres veiledning er Smart trening godt utstyrt til å tilby effektive, sikre og tilpassede treningsopplevelser for alle sine medlemmer.

Fordeler med Personlig Trening hos Smart trening

Personlig trening er en vital komponent i fitnessreisen for mange, og Smart trening har forstått viktigheten av å tilby dette som en del av deres tjenester. Her er noen nøkkelfordeler ved personlig trening, spesielt slik det praktiseres hos Smart trening:

 1. Individuelt Tilpassede Treningsplaner: En av de største fordelene med personlig trening er muligheten til å få et treningsprogram som er skreddersydd til dine spesifikke mål og behov. Smart trening legger stor vekt på å utvikle planer som passer til hver enkelt klient, enten det er vekttap, styrketrening, forbedring av kondisjon eller rehabilitering etter skade.
 2. Ekspertveiledning og Teknikkforbedring: Personlige trenere hos Smart trening er kvalifiserte og erfarne, noe som sikrer at du utfører øvelsene riktig og effektivt. Dette reduserer risikoen for skader og forbedrer resultatene av treningen.
 3. Motivasjon og Ansvarlighet: Å ha en personlig trener betyr også å ha noen som holder deg ansvarlig og motivert. Dette kan være spesielt verdifullt på dager når motivasjonen er lav. Trenere hos Smart trening jobber for å holde deg engasjert og fokusert på dine mål.
 4. Tilpasning Til Endringer i Livet: Livet er i konstant endring, og det samme er dine treningsbehov. Personlige trenere hos Smart trening er dyktige til å justere treningsplanene dine i henhold til eventuelle endringer i din helsestatus, tidsplan, eller fitnessnivå.
 5. Variert og Interessant Trening: For å unngå at treningen blir monoton, sørger personlige trenere hos Smart trening for variasjon i treningsrutinene. Dette bidrar ikke bare til å holde treningen interessant, men også til å utfordre forskjellige muskelgrupper og forbedre allsidig fitness.
 6. Støtte og Veiledning: Utover selve treningen, tilbyr personlige trenere hos Smart trening støtte og rådgivning når det gjelder kosthold og livsstilsendringer, som begge er viktige komponenter i en helhetlig tilnærming til helse og velvære.

Ved å investere i personlig trening hos Smart trening, investerer du ikke bare i din fysiske helse, men også i din mentale velvære og langsiktige livskvalitet. Personlig trening her tilpasses for å sikre at hver enkelt medlem får den oppmerksomheten og ekspertisen de fortjener, noe som gjør treningsopplevelsen både effektiv og givende.

Kommunikasjon og Støtte hos Smart trening

En viktig del av opplevelsen hos Smart trening er tilgjengeligheten og støtten som tilbys til deltakerne. Deltakere har mulighet til å kommunisere direkte med trenerne via e-post, instagram eller telefon for å få svar på spørsmål om treningsprogrammene. Denne direkte linjen til fagfolk sikrer at medlemmene får rask og personlig veiledning når det er nødvendig.

 • Direkte kontakt: Hvis en deltaker har spørsmål, ønsker å diskutere sin progresjon, eller trenger råd om tilpasninger i programmet, kan de enkelt sende en e-post, instagram melding, eller ta kontakt på telefon til trenerne.
 • Tilgjengelighet og Støtte: Smart trening forstår verdien av god kommunikasjon og støtte i treningsprosessen. De sikrer at alle henvendelser behandles raskt og effektivt, noe som skaper en følelse av samhold og tillit mellom medlemmene og trenerne.
 • Individuell Oppfølging: Denne tilnærmingen til kommunikasjon understreker Smart trening sitt engasjement for å tilby individuell oppfølging og veiledning som er tilpasset hver enkelts behov og mål.

Meld deg inn hos Smart-Trening.no
Smart trening sin Instagram: @smarttrening.no
Sara Martinsen sin Instagram: @fysiomasen
Sandra Persson sin instagram: @sandraperss

Oppsummering

Smart trening representerer en dynamisk og tilpasset tilnærming til fitness og velvære. Med et bredt spekter av treningsprogrammer, fokus på personlig tilpasning, ekspertveiledning fra erfarne trenere som Sara Martinsen og Sandra Persson, og en sterk vektlegging på kommunikasjon og støtte, står Smart trening som et utmerket valg for alle som ønsker å forbedre sin fysiske helse og velvære.

 • Engasjerende og Variert: Treningsprogrammene er designet for å holde seg engasjerende og utfordrende, og oppdateres regelmessig for å sikre kontinuerlig fremgang.
 • Tilpasning for Alle: Tilpasninger og alternativer i programmene sikrer at trening hos Smart trening er tilgjengelig for personer på alle nivåer.
 • Ekspertise og Erfaring: Med ekspertråd og støtte fra kvalifiserte trenere, er medlemmene i gode hender.
 • Kommunikasjon og Støtte: Den direkte kommunikasjonslinjen til trenerne sikrer at hvert medlem føler seg hørt og støttet.

Vi oppmuntrer alle som er interessert i å ta sin fysiske helse og velvære til et nytt nivå, til å utforske hva Smart-trening har å tilby. Enten du er nybegynner eller en erfaren treningsentusiast, vil du finne et program og et fellesskap som passer for deg hos Smart-trening.no

sara martinsen2
Smart trening: Din Guide til Personlig og Tilpasningsdyktig Fitness 13

Trenger du treningsklær for å komme i gang med treningen? Sjekk utvalget på DUDS

Del posten:

Rellaterte poster