Calvin Klein BH Bralette – NOS

kr 399

Calvin Klein BH Bralette Lift - NOS
Calvin Klein BH Bralette - NOS kr 399
Dette produktet blir solgt ofte!
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

Oppdag den ultimate kombinasjonen av stil og komfort med vår Calvin Klein BH Bralette – NOS. Denne tidløse og sofistikerte designen er perfekt for kvinner som ønsker en behagelig og støttende BH uten å inngå kompromiss på utseende eller kvalitet. Calvin Klein BH hvit er den mest populære fargen.

Calvin Klein BH Bralette – NOS er laget av et høykvalitets, pustende og elastisk materiale, noe som sikrer en perfekt passform og langvarig komfort. Den sømløse designen og myke, elastiske bånd gir ekstra støtte og en flatterende form, slik at du kan føle deg selvsikker og komfortabel hele dagen.

Calvin Klein BH Bralette – NOS er tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, fra XS til L, og kommer i flere klassiske farger som svart, hvit og grå. Uansett din stil eller kroppstype, finnes det en Calvin Klein BH Bralette som passer perfekt for deg.

Egenskaper og fordeler:

• Tidløst og sofistikert design
• Høykvalitets, pustende og elastisk materiale
• Sømløs konstruksjon for optimal komfort
• Myke, elastiske bånd for ekstra støtte og en flatterende form
• Finnes i et bredt spekter av størrelser og farger

Kjøp nå og opplev forskjellen: Ikke gå glipp av sjansen til å eie en Calvin Klein BH Bralette – NOS, den ultimate kombinasjonen av stil og komfort. Kjøp din i dag og opplev forskjellen en høykvalitets, komfortabel og stilig BH kan gjøre for din hverdag. Med Calvin Klein BH Bralette – NOS, vil du se og føle deg fantastisk.

calvin klein logo

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.