Puma Strong 1/4 Zip Dame

kr 334

Puma Strong 1/4 Zip Dame
Puma Strong 1/4 Zip Dame kr 499 kr 334
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Puma Strong 1/4 Zip Dame er en komfortabel og stilig treningsgenser for kvinner. Genseren har en ¼-glidelås på fremsiden, som gjør det enkelt å tilpasse ventilasjonen. Den er laget av et mykt og stretchy materiale, som gir god bevegelsesfrihet og gir en behagelig følelse mot huden.

Genseren har også ribbestrikk i mansjettene og nederst, som gir en god passform og holder varmen inne. På brystet finnes det et Puma-logo i reflekterende materiale, som gir ekstra synlighet i mørke omgivelser.

Puma Strong 1/4 Zip Dame er en allsidig genser som passer perfekt for trening, men også for hverdagsbruk. Den er tilgjengelig i en rekke farger, så du kan velge den som passer best til din stil.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo