ICIW Define Seamless LS Crop Top

kr 380

Icaniwill define seamless ls crop genser black
ICIW Define Seamless LS Crop Top kr 448 kr 380
Bare 4 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Materiale

• Nylon 92%
• Spandex 8%

ICIW Define Seamless LS Crop Top er et must-have for alle som ønsker å føle seg elegant og komfortabel samtidig. Dette toppen er laget av et mykt og strekkbart materiale som gir deg en perfekt passform og bevegelsesfrihet. Den har også en utsøkt glatt finish som gir deg en tettsittende og flatterende passform.

Den er utstyrt med en lav skål og et nøyaktig plassert snitt for å fremheve din naturlige silhuett. Dette er det perfekte valget for å komplementere dine favoritt treningstøy eller å bruke som et fashion statement. Opplev komfort og stil med ICIW Define Seamless LS Crop Top.

ICIW Logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilrent design. ICIW har et stort utvalg av produkter, inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-bh, treningssokker og tilbehør som håndvekter og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til personer som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine produkter.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo