Calvin Klein Lift Bralette BH

kr 389

Calvin klein lift bh dame
Calvin Klein Lift Bralette BH kr 499 kr 389
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Materiale

• Bomull 53%
• Modal 35%
• Elastan 12%

Enten du leter etter den perfekte blandingen av komfort og stil til din daglige garderobe eller du ønsker et sporty, men samtidig elegant undertøy, har Calvin Klein skapt noe spesielt for deg. Calvin Klein Lift Bralette BH er en del av den anerkjente MODERN COTTON-serien, kjent for sin pustende komfort og sporty look. Denne BH-en kombinerer tidløs design med funksjonalitet og komfort, og representerer essensen av Calvin Kleins signaturstil.

Designet for Komfort og Stil

Calvin Klein Lift Bralette BH er laget av en luksuriøs blanding av bomull, modal og elastan, som sikrer en myk og behagelig følelse mot huden. Denne kombinasjonen gir både fleksibilitet og pusteevne, noe som gjør BH-en ideell for både avslappende dager hjemme og aktive dager ute.

Med sine mykt formstøpte kopper gir denne BH-en en diskret løfteeffekt, som ikke bare komplimenterer din naturlige form, men også tilbyr ekstra støtte uten å kompromisse på komforten. Den unike utformingen med scoop-back og et enkelt design uten lukking, gjør denne BH-en til en drøm å ta på seg og ha på gjennom hele dagen.

Sporty Eleganse med en Signatur Vri

Hva skiller Calvin Klein Lift Bralette BH fra mengden, er den umiskjennelige Calvin Klein-signaturen – det elastiske underbåndet som bærer merkets logo. Dette ikoniske designelementet legger ikke bare til et sporty preg, men sikrer også en sikker passform som holder BH-en på plass, uavhengig av din aktivitetsnivå.

Kvalitet som Varer

Med en sammensetning av 53% bomull, 35% modal og 12% elastan, er denne BH-en bygget for å vare. Vedlikeholdet er like enkelt som produktet selv; den kan maskinvaskes og trenger ikke å tørkes i tørketrommel, noe som sikrer at den beholder sin form og komfort over tid. Produsert i Sri Lanka, holder Calvin Klein Lift Bralette BH høy kvalitet og etisk produksjon i høysetet.

Hvorfor Velge Calvin Klein Lift Bralette BH?

Calvin Klein Lift Bralette BH er mer enn bare et stykke undertøy; det er en investering i din daglige komfort og selvtillit. Enten du søker etter undertøy som komplimenterer din aktive livsstil eller du ønsker å føle deg uanstrengt chic uten å ofre komfort, er denne BH-en det perfekte valget. Den kombinerer moderne design med funksjonalitet og komfort, pakket inn i den tidløse elegansen som Calvin Klein er kjent for.

Hos duds.no forstår vi viktigheten av kvalitet og komfort i hverdagen, og vi er stolte av å tilby Calvin Klein Lift Bralette BH som en del av vårt nøye utvalgte sortiment av treningsklær, undertøy og mer. Opplev den ultimate blandingen av stil og komfort med Calvin Klein i dag.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.