Tilbud!

ICIW Ultimate Training Sports BH

kr 499

-17%
ICIW Ultimate Training Sports BH
ICIW Ultimate Training Sports BH kr 499
Bare 4 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyamid 77%
• Elastan 23%

ICIW Ultimate Training Sports BH er et must-have for deg som vil ha den ultimate treningsøkten. Med sin avanserte teknologi og design, gir denne sports BH’en en støtte og komfort som du aldri har opplevd før.

Denne sports BH’en er laget av høy kvalitet materialer som sikrer at den holder formen og støtten din hele treningsøkten. Skulderstroppene er justerbare, slik at du kan tilpasse dem slik du vil ha dem, og den har også en innvendig bøyle som sikrer at den ikke beveger seg.

BH’en har også en unik ventilasjons funksjon, som hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel under treningsøkten. Dette er spesielt viktig for deg som trener hardt og ofte, fordi du ikke vil at svette eller ubehag skal forstyrre økten.

ICIW Ultimate Training Sports BH er designet for å være stilfull og trendy, slik at du kan føle deg godt tilpass når du trener. Den finnes i flere ulike farger og størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg.

I tillegg til å være en av de beste sports BH’ene på markedet, har denne BH’en også et sosialt formål. ICIW støtter nemlig kvinnelige idrettsutøvere og gir dem muligheten til å nå sine mål og drømmer.

Alt i alt er ICIW Ultimate Training Sports BH den perfekte løsningen for deg som vil ha den ultimate treningsøkten med støtte, komfort og stil. Ikke nøl med å kjøpe denne sports BH’en, for du vil ikke angre!

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo