ICIW Everyday Training T-shirt Padel Tennis

kr 339

ICIW Everyday Training T-shirt Padel Tennis
ICIW Everyday Training T-shirt Padel Tennis kr 399 kr 339
Bare 3 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Materiale

• Nylon 88%
• Spandex 12%

Oppdag komforten og ytelsen med ICIW Everyday Training T-shirt for Padel Tennis. Laget med høykvalitets materialer for å sikre en optimal passform og støtte under trening, vil du aldri vil være uten denne T-skjorten. Perfekt for daglig trening, kombinerer den funksjonaliteten med et stilfullt design. Sørg for at du alltid ser og føler deg best på banen med ICIW Everyday Training T-shirt.

Med ICIW Everyday Training T-shirt vil du aldri trenger å bekymre deg for svette og ubehag. T-skjorten er laget med pustende materialer for å sikre at du holder deg tørr og komfortabel under intense økter. Dessuten har den flate sømmer som unngår irritasjon og gir en elegant finish.

Denne T-skjorten er også utstyrt med UV-beskyttelse, som beskytter deg mot skadelige stråler under åpne treninger. Så du kan fokusere på å forbedre dine ferdigheter på banen uten å bekymre deg for solen.

ICIW Everyday Training T-shirt er enkel å vedlikeholde og tørker raskt, slik at du alltid kan være klar til neste økt. Med et stort utvalg av størrelser og farger, vil du enkelt finne den perfekte T-skjorten for ditt behov.

Oppdag den ultimate kombinasjonen av stil, komfort og ytelse med ICIW Everyday Training T-shirt. Kjøp din i dag og opplev forskjellen selv!

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilrent design. ICIW har et stort utvalg av produkter, inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-bh, treningssokker og tilbehør som håndvekter og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til personer som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine produkter.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo