Tilbud!

ICIW Nimble T-Shirt

kr 349

-22%
ICIW Nimble T-Shirt
ICIW Nimble T-Shirt kr 349
Bare 8 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Resirkulert Polyester 78%
• Spandex 22%

ICIW Nimble T-Shirt er laget av et supermykt materiale som gir en nesten “andre hud” følelse. Dette gir deg en utrolig komfortabel opplevelse, uansett om du bruker den til yoga, pilates, eller bare en avslappende dag hjemme. Fargene på trøyene er inspirert av jordnære toner, noe som gjør dem perfekt til mange situasjoner. Trøyene kommer i en rekke farger som svart, leire, støvet brun, greige og hvit.

Dette plagget er designet med en atletisk passform, noe som betyr at det har en strammere passform for optimal bevegelse. Dette gjør det til et ideelt valg for treningsøkter som krever fleksibilitet og frihet til å bevege seg. Men vær oppmerksom på at det delikate materialet kan bli skadet av utstyr eller overflater som kan skape friksjon, som for eksempel stenger eller borrelås.

ICIW Nimble T-Shirt er laget med 78% resirkulert polyester og 22% spandex, og viser ICIWs forpliktelse til bærekraft. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker ICIW ressurser som allerede er i sirkulasjon, og som en del av sin klimastrategi, skal 80% av alle materialer som brukes i produktene være resirkulert innen 2025.

En annen viktig funksjon ved ICIW Nimble T-Shirt er SWEATTECH™ teknologien. Dette er en spesiell formel utviklet av ICIW for å transportere fukt og svette bort fra kroppen til stoffoverflaten der den fordamper. Dette holder deg tørr og komfortabel under treningsøkten din.

ICIW Nimble T-Shirt er enkel å ta vare på. Den skal vaskes på maksimalt 40°C, uten bruk av tøymykner. Den skal ikke tørkes i tørketrommel, og bør vaskes med lignende farger.

For å oppsummere, ICIW Nimble T-Shirt er ikke bare en t-skjorte, men en investering i komfort, stil og bærekraft. Den er designet for å møte dine treningsbehov, samtidig som den holder deg komfortabel og støtter en bærekraftig livsstil​.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo