Steve Madden Astro Slippers

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Steve Madden Astro Slippers er et fantastisk tillegg til enhver skokolleksjon. Disse slippersene er stilige, komfortable og vil helt sikkert bli dine nye favorittsko!

En av de største fordelene med Steve Madden Astro Slippers er deres allsidighet. De kan brukes både innendørs og utendørs, så uansett om du skal løpe ut for å hente posten eller slappe av på sofaen, vil disse slippersene være det perfekte valget. De har en myk og behagelig såle som gir deg komfort hele dagen lang, og du vil føle deg som om du går på skyer.

Stilen til Steve Madden Astro Slippers er enkel, men likevel stilig. De har en klassisk design med en rund tå og en glatt overflate, og kommer i en rekke forskjellige farger som passer til enhver stil. Enten du vil ha dem i en nøytral farge som sort eller brun, eller du vil skille deg ut med en mer dristig farge som rød eller rosa, vil du finne det du leter etter med disse slippersene.

Men ikke la utseendet lure deg, for disse slippersene har også en utmerket kvalitet. De er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer at de vil vare lenge, og de har også en slitesterk såle som gir god grep på både innendørs og utendørs overflater. Så du kan bruke dem igjen og igjen uten å måtte bekymre deg for at de blir ødelagt.

En annen stor fordel med Steve Madden Astro Slippers er at de er enkle å ta på og av. De har ingen snøringer eller glidelåser, så du kan bare gli rett inn i dem når du trenger dem, og ta dem av like enkelt når du er ferdig med å bruke dem. Dette gjør dem til et perfekt valg for travle mennesker som ikke har tid til å bry seg med kompliserte sko.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Steve Madden

Steve Madden er et amerikansk skomerke som ble grunnlagt i 1990. Merket er kjent for sine trendy og fasjonable sko til rimelige priser. Skoene deres er ofte inspirert av de nyeste trendene innen mote, og de tilbyr et bredt utvalg av stiler som passer til enhver anledning. I tillegg til sko, tilbyr Steve Madden også andre moteartikler som vesker og tilbehør. Steve Madden har vokst til å bli et globalt merke og er nå tilgjengelig i over 80 land over hele verden.
Steve madden logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening