Tilbud!

Puma Scend Pro Løpesko Dame

kr 549

-39%
Puma Scend Pro Løpesko Dame
Puma Scend Pro Løpesko Dame kr 549
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Puma Scend Pro løpesko for damer er designet for å løfte løpeopplevelsen din til nye høyder. Skoene kommer med en sikker snørelukking som sikrer en stram og komfortabel passform tilpasset din fot. Den polstrede kragen gir ekstra komfort og støtte rundt ankelen, noe som bidrar til å forhindre skader under løping.

Det pustende mesh-øvre materialet i skoene tillater god luftsirkulasjon rundt føttene dine, noe som bidrar til å holde dem tørre og komfortable selv under lange løpeturer. Dette er spesielt viktig for å forhindre blæredannelse og gi en mer behagelig løpeopplevelse.

Gummisålene på Puma Scend Pro skoene gir eksepsjonell grep og trekkraft, noe som er viktig for sikker løping på en rekke overflater. Enten du løper på asfalt, grus eller i våte forhold, kan du stole på at disse skoene vil gi deg den nødvendige stabiliteten.

Til slutt kommer Puma Scend Pro løpesko for damer med en polstret innleggssåle. Denne innleggssålen gir ytterligere komfort under løpeturen din, og bidrar til å dempe støt når føttene dine treffer bakken. Dette kan bidra til å redusere belastningen på leddene dine og tillater deg å løpe lenger med større komfort.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.