ICIW Stride Sweat Pants

kr 798

Icaniwill joggebukse grå
ICIW Stride Sweat Pants kr 798
Bare 4 igjen på lager!
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

ICIW Stride Sweat Pants er den perfekte bukse for deg som ønsker en komfortabel og stilfull bukse. Disse buksene er laget av et mykt og elastisk materiale, som gir deg god bevegelsesfrihet under treningen. De har også en justerbar linning, som gir deg en tilpasset passform.

ICIW Stride Sweat Pants har et moderne design med en ren farge, som gjør at de passer til alle antrekk. De er også utstyrt med to lommer på sidene, hvor du kan oppbevare små gjenstander mens du trener. Buksene er enkle å ta på og av, takket være den elastiske linningen.

ICIW Stride Sweat Pants er laget for å være et pustende og et godt alternativ til tradisjonelle joggebukser. Materialet i buksene transporterer bort fuktighet, noe som holder deg tørr og komfortabel under treningen. Buksene er også behagelige å ha på seg etter treningen, slik at du kan slappe av i komfort.

ICIW Stride Sweat Pants er det perfekte valget for deg som ønsker en komfortabel og stilfull bukse til treningen. De passer til alle aktiviteter, fra løping til yoga, og vil være et fast inventar i treningsgarderoben din. Så hvis du ønsker en bukse som gir deg frihet til å bevege deg fritt, samtidig som du ser stilfull ut, bør du vurdere ICIW Stride Sweat Pants.

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo