Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip

kr 999

Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip
Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip kr 999
Bare 1 igjen på lager!
Merke:Mizuno

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 94%
• Elastan 6%

Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip er utvilsomt et must-have i golfutstyret til enhver golfentusiast. Denne eksklusive golfoverdelen er designet for å kombinere funksjonalitet, komfort og stil, og den leverer på alle fronter.

Mizuno er kjent for å levere kvalitetsprodukter, og Breeze Elite 1/4 Zip er intet unntak. Den er laget av premium materialer som garanterer holdbarhet og en komfortabel passform. Stoffet er lett, men solid, og gir deg full bevegelsesfrihet. Du kan svinge golfkøllen med selvsikkerhet og presisjon, uavhengig av værforholdene.

I tillegg er Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip utstyrt med Mizunos innovative Breath Thermo-teknologi. Dette materialet er designet for å omforme fuktighet til varme, noe som holder deg varm og tørr gjennom hele runden. Dette gjør overdelen til et perfekt valg for kjølige dager på golfbanen. Den har også en 1/4 glidelås som gir deg muligheten til å justere varme og ventilasjon etter behov.

Designet på Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip er like imponerende som dens funksjonalitet. Med sin strømlinjeformede passform og moderne utseende, vil du se like bra ut som du føler. Den er tilgjengelig i en rekke sofistikerte farger, slik at du kan finne den perfekte matchen for din personlige stil.

Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip er ikke bare en golfoverdel, det er en investering i komfort, ytelse og stil. Den er designet med tanke på golfspillere som verdsetter kvalitet og funksjonalitet, og som nekter å inngå kompromisser når det kommer til deres utstyr.

Når du kjøper Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip, får du mer enn bare en golfoverdel – du får et produkt som er laget med lidenskap, innovasjon og et øye for detaljer. Denne golfoverdelen er et uttrykk for Mizunos dedikasjon til å lage produkter som hjelper deg å prestere på ditt beste, uavhengig av værforholdene.

I sum, Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip er et glimrende valg for den seriøse golfspilleren som ønsker å kombinere stil, komfort og funksjonalitet. Den tilbyr alt du trenger for å oppnå ditt beste på golfbanen, og mer til. Opplev forskjellen selv – gi deg selv gaven av komfort, kvalitet og stil med Mizuno Golf Breeze Elite 1/4 Zip.

Brand

Mizuno

Mizuno Corporation er en internasjonal sportsutstyrsprodusent som har hovedkvarter i Osaka, Japan. Firmaet ble grunnlagt i 1906 av brødrene Rihachi og Rizo Mizuno. Mizuno produserer en rekke sportsutstyr, inkludert golfkøller, golfballer og golfklær, og er kjent for sin høye kvalitet og innovasjon innenfor golfutstyr. Mizuno Golf er en av de mest kjente merkene i golfverdenen. De har vært kjent for å lage noen av de beste golfklubbene i markedet i flere tiår. Mizuno er kjent for deres “Grain Flow Forging” teknologi som brukes i mange av deres jernkøller. Denne prosessen gir et mer konsistent og pålitelig resultat, og tilbyr utrolig følelse og respons for golfspilleren. En annen viktig teknologi Mizuno bruker er deres Quad Cut Groove teknologi, som sikrer nøyaktighet og spinnkontroll under forskjellige forhold. De har også introdusert den innovative CORTECH designen, som maksimerer ballhastigheten og gir jevnere ytelse over hele trefflaten. Mizuno golfkøller er kjent for sin estetikk, med klassiske, rene linjer og enkel design. De har et omfattende utvalg av golfkøller, fra drivere til puttere, tilpasset både profesjonelle spillere og amatører. Mizuno produserer også golfballer som gir høy ytelse, kontroll og holdbarhet. De tilbyr en rekke forskjellige modeller for forskjellige spillertyper og ferdighetsnivåer. Golfklær og tilbehør fra Mizuno er også populære blant golfere. De tilbyr et bredt spekter av klær, inkludert poloskjorter, jakker, bukser og sko, samt golfhansker og golfbager. Klærne er designet for å være både funksjonelle og fasjonable, og passer for alle værforhold på golfbanen. Mizuno er dedikert til å forbedre golfspillernes ytelse gjennom forskning, innovasjon og design. De har et team av designere og ingeniører som kontinuerlig jobber for å utvikle nye teknologier og produkter for å forbedre golfspillet. Mizuno er også kjent for sin engasjement i miljøvennlige praksiser og bærekraftige materialer. Mizuno har en sterk tilstedeværelse i profesjonell golf, med mange toppspillere som bruker deres køller og baller. De har også en betydelig tilstedeværelse i amatør- og junior golf, med et sterkt fokus på å fremme sporten på grasrotnivå. Samlet sett har Mizuno et rykte for høy kvalitet, ytelse og innovasjon i golfverdenen. De er en av de mest respekterte og anerkjente merkene i sporten, kjent for sin teknologiske ekspertise, kvalitetsprodukter og dedikasjon til sporten golf.
Mizuno logo