Puma Cloudspun WRMLBL Vest

kr 1399

Puma Cloudspun WRMLBL Vest
Puma Cloudspun WRMLBL Vest kr 1399
Bare 2 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

Utvendig:
• Polyester 100%

Innvendig:
• Polyester 81%
• Elastan 19%

Puma Cloudspun WRMLBL Vest er den ultimate golfvesten for menn som ønsker å forbedre spillet sitt samtidig som de holder seg varme og komfortable på golfbanen. Dette er en premium vest som er designet for å gi en perfekt passform, uovertruffen komfort og en fantastisk stil.

Denne golfvesten er laget med Pumas unike Cloudspun-materiale, som er et teknisk stoff som kombinerer mykhet og slitestyrke på en måte som gir maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Cloudspun-materialet er også meget pustende og fukttransporterende, noe som betyr at du kan holde deg tørr og komfortabel hele dagen, selv under de varmere dagene på banen.

Vesten har en tettsittende passform som gjør at den sitter tett på kroppen og ikke beveger seg eller flakser i vinden. Dette gir deg full bevegelsesfrihet til å svinge golfkøllen din uten å bekymre deg for at plagget hindrer deg. Den har også en elastisk bunnhem, som holder vesten på plass og hindrer at kald luft slipper inn.

En av de beste funksjonene på denne golfvesten er dens vindavvisende egenskaper. Den er utstyrt med en vindtett og vannavstøtende overflate som holder deg beskyttet mot vær og vind. Dette er spesielt viktig på kalde dager, når vinden kan gjøre det vanskelig å holde varmen. Med denne golfvesten vil du kunne holde deg varm og komfortabel, selv når temperaturen synker.

Puma Cloudspun WRMLBL Vest har også en stilren og moderne design som gjør at den ser bra ut uansett hvor du befinner deg på golfbanen. Den har en klassisk vestdesign med en høy krage, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil.

En annen fordel med denne golfvesten er dens allsidighet. Den kan brukes alene på kjølige dager eller som et lag under en jakke på de kaldeste dagene. Den er også lett å pakke ned i golfbagen når den ikke er i bruk, og tar minimalt med plass.

Puma Cloudspun WRMLBL Vest er en golfvest av høy kvalitet som vil gi deg den komforten og beskyttelsen du trenger på golfbanen. Den er enkel å vedlikeholde, og kan maskinvaskes når den blir skitten. Med denne golfvesten vil du kunne spille bedre og føle deg bedre på golfbanen, samtidig som du ser bra ut og er komfortabel hele dagen.