Under Armour Storm Revo Jakke

kr 1399

Under Armour Storm Revo Jakke
Under Armour Storm Revo Jakke kr 1399
Bare 5 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 87%
• Elastan 13%

Under Armour Storm Revo Jakke er et premium yttertøy designet for å gi deg beskyttelse mot vind, regn og kulde, uten å føle seg klumpete eller begrense bevegelsene dine. Denne jakken er ideell for golfspillere, da den er stille når du svinger, noe som gjør at du kan konsentrere deg om spillet ditt. Med denne jakken er det ingen friksjon – uansett hvor du spiller golf​​.

Denne jakken har flere nøkkelegenskaper som bidrar til dens funksjon og ytelse. UA Storm-teknologien avviser vann uten å ofre pusteevne, noe som holder deg tørr og komfortabel i alle værforhold. Jakken er laget av slitesterkt, elastisk vevd stoff med lett isolasjon, noe som gir samme beskyttelse som en tradisjonell softshell, men med ekstra komfort og pusteevne. Det er også viktig å merke seg at dette stoffet strekker seg i alle retninger, noe som gir bedre bevegelsesfrihet. Sikre, glidelås håndlommer gir god oppbevaring for små nødvendigheter, mens den fallende, formede kanten gir forbedret dekning​​.

Når det gjelder materialer, består Under Armour Storm Revo Jakke av 87% polyester og 13% elastan. Dette gir den en fin balanse mellom holdbarhet, komfort og fleksibilitet. Jakken er også importert, noe som vitner om Under Armours engasjement for kvalitet​​.

Vedlikehold av denne jakken er enkel. Den har en løs passform for komplett komfort, og kan vaskes i maskin med like farger. Det anbefales å tørke den på lav varme. For å opprettholde jakkens kvalitet og levetid, bør du unngå å bleke, stryke, bruke myknere, eller rense jakken​.

Alt i alt, Under Armour Storm Revo Jakke er et pålitelig og høykvalitets yttertøy valg for de som trenger å holde seg beskyttet og komfortabel under varierte værforhold.

Brand

Under Armour

Under Armour er et amerikansk sportstøy- og tilbehørsmerke som ble grunnlagt i 1996 av Kevin Plank i Baltimore, Maryland. Merket har siden den gangen blitt en global gigant i sportsbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter for både profesjonelle atleter og hobbyutøvere. Under Armour har et rykte for å være innovative og utvikle teknologi som gir atletene en fordel på banen eller i treningsstudioet. Deres signaturprodukt er deres “Compression Shirt”, som gir atletene økt støtte og hjelper dem med å holde seg kjølig og tørr under trening. Dette produktet har blitt populært blant mange idrettsutøvere på grunn av dets overlegne kvalitet og funksjonalitet. I tillegg til deres kompresjonsprodukter tilbyr Under Armour også et bredt utvalg av sportsklær, inkludert t-skjorter, shorts, treningsbukser, joggesko og mer. Deres produkter er laget med teknologisk avanserte materialer som er designet for å hjelpe atletene å prestere på sitt beste. For eksempel bruker Under Armour materialer som er fukttransporterende, som hjelper atletene med å holde seg tørre under intense treningsøkter. De bruker også antibakterielle materialer som bidrar til å holde plagget friskt og luktfritt selv etter flere treningsøkter. Under Armour har også utviklet seg til å inkludere tilbehør som sportsklokker, solbriller og ryggsekker. Disse produktene er også designet med funksjonalitet i tankene, og inkluderer funksjoner som hjelper atletene med å holde seg organisert og fokusert på treningen. Merket har også blitt kjent for sin markedsføring. De har lansert en rekke kampanjer som har tatt verden med storm, inkludert deres “I Will” kampanje som fokuserer på å inspirere og motivere atletene til å jobbe hardt for å nå sine mål. Merket har også jobbet med en rekke idrettsutøvere og kjendiser for å fremme merket, inkludert basketballspilleren Stephen Curry, bokseren Anthony Joshua og skuespilleren Dwayne “The Rock” Johnson. I tillegg til å produsere kvalitetsprodukter og ha en sterk markedsføringsstrategi, har Under Armour også tatt et stort skritt inn i bærekraftighet. Merket har satt seg mål om å redusere sitt miljøavtrykk og har lansert en rekke bærekraftige initiativer for å oppnå dette. De har blant annet introdusert resirkulerte materialer og emballasje, og har jobbet for å redusere deres utslipp og energiforbruk i produksjonsprosessen.
Under armour logo