Tilbud!

Calvin Klein SS T-Skjorte

kr 389

-22%
Calvin Klein SS t-skjorte
Calvin Klein SS T-Skjorte kr 389
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 100%

En essensiell komponent i CK Sport-serien, designet for å uttrykke stilig eleganse kombinert med teknisk fortreffelighet for å forbedre ytelsen din. Denne T-skjorten er laget for å gi deg en forbedret opplevelse, både når det gjelder komfort og utseende.

Calvin Klein SS T-Skjorte er produsert med et mykt, teknisk stoff, en avansert tekstilvariant som tilbyr utmerket fuktighetsavledning. Denne egenskapen hjelper til med å trekke bort fuktighet fra huden, noe som sikrer en varig tørr komfort, selv under intense treningsøkter eller i varmt vær. I tillegg gir det elastiske stoffet frihet til å bevege seg, noe som betyr at du kan strekke, løpe, hoppe og bøye deg uten begrensninger.

Denne T-skjorten kommer i en standard passform, noe som gjør den perfekt for alle kroppsformer. Den gir en avslappet følelse uten å kompromisse med det slanke og stilige utseendet som er synonymt med Calvin Klein. Med en klassisk crew-hals, gir dette plagget en tidløs silhuett som passer til enhver anledning. Videre er det korte ermene som gir et ekstra element av komfort, ideelt for de varmere månedene eller innendørs treningsøkter.

Et annet oppsiktsvekkende element av designet er logoen i gummi på forsiden. Dette gir et subtilt, men bestemt preg av luksus og kvalitet som er unik for Calvin Klein. Og for å forbedre brukerkomforten ytterligere, er det en logotape på innsiden av halslinjen, som sørger for at plagget sitter godt og behagelig mot huden.

Å ta vare på din Calvin Klein SS T-Skjorte er enkelt. Laget av 100% polyester, det er maskinvaskbart, noe som sikrer enkel vedlikehold. Bare husk å ikke tørke den i tørketrommel, for å opprettholde stoffets integritet og lengre levetid.

Sikkerhet og kvalitet er alltid topp prioriteter for Calvin Klein. Derfor er denne T-skjorten produsert i Vietnam, et land kjent for sin strenge produksjonsstandarder og kvalitetskontroll.

Når det kommer til størrelse, passer denne T-skjorten sant til størrelse, noe som betyr at du kan velge din vanlige størrelse uten bekymringer. For referanse er vår modell 1,86 meter høy og bærer størrelse M. Dette gir en indikasjon på hvordan T-skjorten kan se ut på deg.

Viktige tekniske detaljer som et pustende stoff på baksiden sikrer at Calvin Klein SS T-Skjorte skiller seg ut fra resten. Dette tillater luft å sirkulere fritt, noe som ytterligere forbedrer fuktighetskontrollen og holder deg kjølig.

Som en del av CK Sport-serien er denne T-skjorten en del av en innovativ kolleksjon av fritidstøy som er laget for å se bra ut og føles bra. Den kombinerer hevede stiler med eksepsjonelle tekniske detaljer for forbedret ytelse. Enten du er på treningsstudioet, går ut på en løpetur, eller bare vil ha en casual, men stilig T-skjorte til hverdagsbruk, er Calvin Klein SS T-Skjorte det perfekte valget for deg.

I sin helhet er Calvin Klein SS T-Skjorte en sømløs blanding av stil, komfort og teknisk fortreffelighet, designet for å møte de mest krevende behovene til den moderne, aktive mannen. Fra sitt elegante utseende til sine tekniske funksjoner, er det klart at denne T-skjorten tar både mote og funksjon på alvor. Med dens uovertrufne kvalitet og tidløse design, er det en investering i stil, komfort og ytelse som er sikker på å vare i mange år fremover.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo