Puma Train Formknit Seamless Tee Herre

kr 267

Puma Train Formknit Seamless Tee Herre
Puma Train Formknit Seamless Tee Herre kr 399 kr 267
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Puma Train Formknit Seamless Tee Herre er en komfortabel og stilren treningssinglet for menn. Denne singletten er laget av et mykt og stretchy materiale som gir god bevegelsesfrihet under treningen. Singletten har ingen sømmer, noe som gir en jevn og behagelig passform uten gnagsår eller ubehag. Den har også en slank passform.

Singletten har en rund hals og korte ermer, noe som gjør den perfekt for trening i varme omgivelser. Den har også en ventilasjonsåpning på ryggen som bidrar til å holde deg kjølig og tørr under treningen.

Puma Train Formknit Seamless Tee Herre er et must-have for alle som ønsker en komfortabel og stilren treningssinglet. Denne singletten er tilgjengelig i flere farger, så du kan enkelt finne den perfekte singletten for deg.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.