Legg til i handlekurven
Tilbud!

Calvin Klein SS Tee

Opprinnelig pris var: kr 549.Nåværende pris er: kr 298.

-46%
Calvin Klein SS Tee
Calvin Klein SS Tee kr 549 Opprinnelig pris var: kr 549.kr 298Nåværende pris er: kr 298.
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Bomull 68%
• Polyester 32%

Calvin Klein SS Tee er ikke bare en T-skjorte, det er en investering i komfort og stil. Dette plagget fra Calvin Klein Performance-kolleksjonen gir deg det beste fra to verdener: enestående komfort og toppmoderne design. Laget med en premium blanding av 68 % bomull og 32 % polyester er denne T-skjorten designet for å holde deg tørr og komfortabel, selv under de mest intense treningsøktene.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved denne T-skjorten er stoffets evne til raskt å tørke og effektivt fjerne fuktighet fra kroppen. Dette er spesielt viktig når du trener ettersom det hjelper deg med å unngå ubehag og irritasjon. Stoffet er lett men likevel solid, og gir frihet til å bevege deg slik du vil uten å føle deg begrenset.

Passformen er en annen viktig faktor som setter denne T-skjorten fra Calvin Klein i en egen klasse. Med et enkelt men effektiv design som ikke hindrer bevegelse gir den deg full bevegelsesfrihet. Dette gjør den ideell for en rekke aktiviteter fra løping og sykling til vektløfting og yoga.

Når det kommer til komfort er det vanskelig å slå de flate sømmene i denne T-skjorten. Disse sømmene minimerer friksjon og beskytter huden mot irritasjon og gnagsår. Dette er spesielt viktig for de av oss som tilbringer lange timer på treningsstudioet eller liker å pushe grensene i sportsaktiviteter. Med en lengde på 71 cm og en bredde under armene på 58 cm (målt i størrelse M), gir T-skjorten en behagelig passform som ikke klemmer eller føles for løs.

Men det er ikke bare funksjonalitet som gjør denne T-skjorten til et must-have, det er også det elegante tidløse designet som Calvin Klein er kjent for. Merkets ikoniske logo er subtilt, men utvetydig, plassert, og gir et preg av luksus og kvalitet. Dette gjør den også til en stilfull valgmulighet som lett kan overgå fra en treningsøkt til en uformell dag ute.

For de som er opptatt av bærekraft, er det verdt å merke seg at Calvin Klein er engasjert i etiske produksjonspraksiser. Dette betyr at du ikke bare investerer i et høykvalitetsprodukt, men også i et merke som tar samfunnsansvar seriøst.

Så neste gang du er på jakt etter treningsklær som ikke bare fungerer, men også ser bra ut, trenger du ikke lete lenger enn Calvin Klein SS Tee. Med sin unike blanding av stil, komfort og funksjonalitet, er det ingen tvil om at denne T-skjorten vil bli en fast favoritt i garderoben din.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo

Hjemmetrening